Näytä siltä, miltä sinusta tuntuu!

Ikä on vain numero, mutta vuosien kuluessa on tärkeää, että huomioimme kehomme sen ansaitsemalla tavalla. Vaihdevuosien aikana läpikäyt hormonaalisia, fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia. Erityisesti kehosi suurimmassa ja näkyvimmässä osassa, ihossa, muutokset ovat erittäin yleisiä.

Tässä artikkelissa tutustumme siihen, mitä iholle tapahtuu vaihdevuosien aikana – ja kuinka Neovadiol Peri-Menopause -tuotesarja voi auttaa ihoasi näyttämään terveemmältä, täyteläisemmältä ja virkeämmältä.

Mitä ihossa tapahtuu vaihdevuosien aikana?

Jokaisen iho vanhenee luonnostaan. Ihon vanhenemista tapahtuu paitsi vaihdevuosien aikana, myös ennen ja jälkeen niitä. Lisäksi aurinko ja muut ulkoiset tekijät voivat nopeuttaa ikääntymistä. Mutta vaihdevuosien aikana erityisesti estrogeenitason lasku vaikuttaa ihossasi näkyviin muutoksiin. Estrogeenin väheneminen on yksi suurimmista syypäistä ihon vanhenemiseen. Vaihdevuosista johtuvat ihon vanhenemiseen liittyvät oireet voivat siksi olla helposti havaittavissa: kuiva iho, väsymyksen merkit ja ihon herkistyminen.

Vichy on pioneeri, mitä tulee hormonaalisista muutoksista johtuvien ikääntymisen merkkien ymmärtämiseen. Vaihdevuosiin ei ole parannuskeinoa – mutta Peri-Menopausen ainutlaatuinen koostumus tutkitusti tasapainottaa vaihdevuosien aikana ilmeneviä näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Kompensoi muutoksia

Et voi varmuudella tietää, milloin vaihdevuodet alkavat ja kauanko ne kestävät. Mutta kun ymmärrät, mitä iho vaihdevuosien aikana kaipaa, voit hoitaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme tutkineet estrogeenin vaikutusta ihoon yli 15 vuoden ajan. Tutkimusten tuloksena on kehitetty neljän aktiiviaineen mullistava yhdistelmä, joka tasapainottaa kuivaa, veltostunutta ihoa, jossa esiintyy ryppyjä, epätasaista ihonsävyä ja joustavuuden puutetta johtuen hormonaalisista muutoksista.

Lisätäksesi ihosi hyvinvointia, täyteläisyyttä, säteilevyyttä ja virkeyttä, suosittelemme kokeilemaan Neovadiol-tuotesarjan seerumia ja kasvovoiteita:

Levitä Neovadiol Meno 5 Bi-Serum puhdistetulle, kuivalle iholle aamuin illoin ennen kasvovoidetta. Korkea pitoisuus vaikuttavia ainesosia ja valoa heijastava helmiäinen parantavat ihon sävyä tehden ihosta raikkaamman ja joustavamman. Seerumi imeytyy välittömästi, joten iho on valmis Neovadiol-sarjan päivävoiteelle tai yövoiteelle.

Neovadiol Peri-Menopause -päivävoide tekee ihosta kiinteämmän, raikkaan ja säteilevän. Päivävoiteesta on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa, toinen kuivalle iholle ja toinen normaalille tai sekaiholle. Valitse ihotyypillesi sopiva vaihtoehto ja nauti sen silkkisestä koostumuksesta ja pehmeästä, kosteutetusta tunteesta ihollasi.

Kuumat aallot voivat häiritä unta ja siten ihosi saattaa aamuisin näyttää väsyneeltä, samealta ja kosteusköyhältä. Neovadiol Peri-Menopause -yövoide sisältää pro-xylanea, airliciumia ja ihoa välittömästi raikastavaa luonnollista hyaluronihappoa. Voide on koostumukseltaan kevyt, ja sen kaunistavan vaikutuksen ansiosta ihosi on herätessäsi levänneen ja tasaisen näköinen.

Vaihdevuodet vaativat vahvuutta. Jokainen nainen kokee ne eri tavalla, mutta Neovadiol Peri Menopause -tuotesarja voi auttaa sinua juuri omissa ihonhoitotarpeissasi.

VICHY

Toimitus

Luetuimmat