Näin kosteutat ihoasi Aqualia Thermalilla

Kiristääkö ihoasi sääolosuhteiden noustessa, tuulessa tai kylmässä? Kiristääkö ihoasi suihkun jälkeen? Kosteutus on tärkeää kun haluat pitää ihosi pehmeänä ja raikkaana aamusta iltaan. Toisin kuin kuiva iho, pintakuiva iho on vain väliaikainen tila joka voidaan hoitaa. Oikeanlaisen kosteusvoiteen löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa. Toimiiko geeli vai seerumi iholla paremmin? Riittääkö pelkästään veden juominen kosteuttamaan ihoa? Lue lisää selvittääksesi, millaisia tuotteita ihosi tarvitsee ja miten Aqualia-kosteusvoide voi auttaa parantamaan ihosi kosteustasapainoa.

Mikä on VICHY Aqualia Thermal?

Jos ihosi kosteustasapaino laskee, huomaat taistelevasi kuivaa, epämukavaa ja kiristävää ihoa vastaan. Hyvä uutinen kuitenkin on, että voit päästä tästä epämiellyttävästä tunteesta eroon - ja VICHY Aqualia Thermal voi auttaa. Aqualia Thermal on VICHYn uuhdistunut ihonhoitosarja, joka sisältää kasvovoiteen, seerumin sekä silmänympärysvoiteen. Aqualia Thermal -ihonhoitosarja on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Sarjan tuotteet kosteuttavat ihoa luonnollisten ainesosien ansiosta jopa 48 tunnin ajan. Se, millaiset Aqualia Thermal -tuotteet valitset, riippuu ihotyypistäsi ja elämäntavoistasi.

Perusta

Uudistuneet Aqualia Thermal Light ja Rich -kosteusvoiteet ovat hyvä perusta ihon kosteutukseen. Valitse kosteusvoide riippuen siitä, onko ihosi tyypiltään normaali vai kuiva. Jos olet epävarma valitsemastasi tuotteesta, pyydä apua apteekin henkilökunnalta.


Kasvovoiteet kosteutta heikentävät ihon uudelleensuuntaamalla ihon intensiivisellä ja pitkäaikaisella päivittäisellä kaavalla, jota innostaa isotoninen rehydraatio. Molemmat voiteet koostuvat vedestä, mineraaleista ja sokerista - kaikki aineet, jotka ihosi menettävät kuivumisen jälkeen. 97% ainesosista on peräisin luonnollisesta alkuperästä. Kaavoja rikastetaan myös mineraalisuoloilla, luonnollisesti saadulla hyaluronihapolla ja keinotekoisella mannoosilla.


Rich -kosteusvoiteen koostumus on hieman paksumpi, jotta se voisi antaa ihollesi enemmän sen tarvitsemaa kosteutusta. Kevyempi Light -kosteusvoide jättää ihon pehmeäksi ja kosteuttaa jopa 48 tuntia.

Sekaiholle

Sarjan uusin lisäys on sekaiholle tarkoitettu geelimäinen voide, joka rakentuu 97 % luonnollisista ainesosista. Voide jättää ihosi raikkaaksi ja samettiseksi - hehkuen hyvinvointia. Mahtava valinta sekaiholle!

Urheilijoille ja ulkoilijoille

Mikäli vietät paljon aikaa ulkona työskennellen, urheillen tai muuten vain, Aqualia Thermal -seerumi on hyvä lisä tavallisen Aqualia Thermal -kosteusvoiteen lisäksi. Aurinko, tuuli ja kylmyys vaikuttavat ihon kosteustasapainoon, joten ihosi tarvitsee reippaasti kosteutusta heti aamusta lähtien. Pelkkä veden juonti ei aina riitä! Seerumi täydentää kosteusvoiteen vaikutusta ja imeytyy ihoon nopeammin kevyen koostumuksen ansiosta. Seerumi auttaa myös vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, mikä on välttämätöntä, jotta iho voi pitää kosteustasapainonsa ja välttyä liialliselta kuivuudelta. Ulkona ollessa iho tarvitsee mahdollisimman paljon kosteutusta ja seerumi auttaa pitämään kosteuden ihossa paremmin.

Intensiivinen pikakosteutus

Mikäli ihosi kokee äärimmäistä kuivuuden tunnetta, kokeile Mineraalinaamiota osana ihonhoitoasi. Saavuta tuloksia jo viidessä minuutissa. Se on myös täydellinen silloin, kun ihoasi koetellaan äärimmäisissä olosuhteissa kuumassa tai kylmässä.


Mikäli tunnet ihosi kosteustasapainon yhtäkkiä putoavan päivän aikana, Mineral 89 -tiiviste on hyvä pitää mukana laukussa ja levittää kasvoille tarpeen vaatiessa.

Muista juoda 8 lasillista vettä joka päivä (tai jopa enemmän jos liikut paljon tai lämpötilat ulkona ovat korkealla), jolloin kosteutat ihoasi myös sisältäpäin.

Löydä oikea Aqualia-tuotteesi täältä tai kysy lähimmältä VICHY jälleenmyyjältäsi

Kauniita hetkiä ihosi kanssa, toivottaa VICHY

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

AQUALIA THERMAL

Rehydrating Cream - Gel

Päivävoide - Päivävoide normaalille ja sekaiholle

AQUALIA THERMAL

Rehydrating Cream - Rich

Päivävoide - Day cream for dry skin

Luetuimmat