Minkä ikäinen ihosi on? Selvitä mikä anti-age ihonhoitorutiini on oikea sinulle

Meidän on muutettava ihonhoitorutiinejamme kun ikäännymme. Kun lähestymme 35 vuoden ikää, monilla meistä on kiireen täyttämä elämä, jossa hoidamme niin työn kuin lapsetkin samaan aikaan. Ja ilon- ja surunaiheemme alkavat näkyä kasvoillamme. Lisäksi ihon kollageenin tuotanto vähenee. Yhdessä nämä tekijät saavat ikääntymisen merkit näkymään ihollamme – rypyt alkavat muodostua, iho menettää kimmoisuuttaan, sen tekstuuri ja sävy muuttuvat. Hitaasti, mutta varmasti, ikääntymisen merkit tulevat esille.

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät kasvoillamme. Joillekin niiden hyväksyminen ei ole helppoa ja toisille se tarkoittaa ulkonäön yhdistämistä sisäisen olon kanssa. Osa naisista hyväksyy, että heidän ihonsa ikääntyy, kun taas toiset mielummin hoitavat ihoaan hidastaakseen ikääntymisen merkkejä ja säilyttääkseen nuorekkaan hehkun hieman kauemmin.

Ihon ikääntymisvaiheissa on erilaiset tarpeet
Vichy Liftactiv anti-age-tuotteet ovat tarkoitettu sekä iholle, jossa ikääntymisen merkit alkavat näkyä että iholle, jossa on jo ryppyjä.

Liftactiv koostuu kahdesta sarjasta. jotka sopivat eri ihonhoitotarpeisiin ja auttavat ihoa säilymään kiinteänä ja suojaamaan sitä ikääntymisen merkeiltä. Molemmat alasarjat on tarkoitettu ikääntyvälle iholle, mutta niistä Liftactiv Collagen Specialist on edistyksellinen anti-age tuotesarja, joka toimii ryppyjä, hienoja juonteita ja pigmenttimuutoksia vastaan. Liftactiv Supreme puolestaan on yksinkertaisempi anti-age tuotesarja, joka keskittyy ryppyihin, täyteläisyyteen ja kiinteyteen.

Liftactiv Collagen Specialist ikääntymisen merkkejä vastaan
Noin 35-vuotiaana ikääntymisen ensimmäiset merkit alkavat näkyä kasvojemme ohuella iholla. Useimmat tämän ikäiset naiset elävät kiireistä elämää, eikä heillä siksi ole aikaa löytää oikeita ihonhoitotuotteita, jotka sopivat ihon muuttuviin tarpeisiin. Siksi onkin tärkeää, että he voivat luottaa, että ihonhoitotuotteet toimivat niin kuin niiden pitääkin.

Silloin Vichy Liftactiv Collagen Specialist -sarja on juuri oikea valinta. Tuotteilla on tehokas anti-age vaikutus ja näet vaikutuksen suoraan iholla, joka on alkanut saada ryppyjä. Tulokset paranevat asteittain 1, 2, 4 ja 8 viikon käytön jälkeen.

Sarja koostuu kolmesta tuotteesta, joiden kaikkien tulisi kuulua päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi.

Liftactiv Collagen Specialist on edistyksellinen ja innovatiivinen päivävoide, joka lisää solujen uusiutumista ihon pinnalla ja taistelee ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, ihonsävyn muutoksia, vastaan. Se toimii kompensoimalla vähentyneen kollageenin tuotannon aiheuttamat näkyvät vaikutukset aktiivisilla ainesosillaan, kuten ikääntymistä hidastavilla peptideillä ja C-vitamiinilla. Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien se kiinteyttää ihoa ja päivittäisessä käytössä vähentää asteittain ryppyjä, kiinteyttää ja vähentää pigmenttimuutoksia.

Jos olet ulkona suurimman osan aikaa, tai päivinä, kun tiedät niin tapahtuvan, silloin hyödyt Liftactiv Collagen Specialist SPF25 -voiteen käytöstä päivävoiteenasi. Se auttaa sinua suojaamaan ihoasi UVA- ja UVB-säteiltä ilman, että joudut tekemään kompromissia päivittäisen ihonhoitorutiinisi suhteen.

Erittäin tehokkaita, täydentäviä tuotteita sarjaan ovat UUDET Liftactiv Specialist Peptide-C anti-age-ampullit, jotka ovat saatavilla 10 ja 30 ampullin pakkauksissa. Innovatiivinen tuote kasvojen hoitoon, joka koostuu vain kymmenen ainesosan tehokkaasta yhdistelmästä, vähentää ryppyjä sekä kiinteyttää ihoa. Levitä puolikas ampulli ennen päivittäistä ihonhoitorutiiniasi hieromalla sitä kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja silmienympärysalueelle (vältä silmäluomia). Jo ensimmäisen käytön jälkeen iho tuntuu sileämmältä, pehmeämmältä ja miellyttävämmältä.

Huolehdi ikääntyvästä ihostasi Liftactiv Supreme -tuotteilla
Yli 40-vuotiaat meistä tuntevat jo ryppyjä kasvoillaan. Niitä on ehkä ollut jo jonkin aikaa, varsinkin jos emme ole tehneet mitään estääksemme niitä. Ja ne syvenevät ja lisääntyvät, jos emme tee jotakin vähentääksemme niitä.

Liftactiv Supreme -sarja on tarkoitettu meille, joilla on jo ryppyjä, iho on kadottanut kimmoisuuttaan ja jotka haluamme hoitaa ihoamme sen ansaitsemalla tavalla.

Päivittäisen ihonhoitorutiinisi perustana sinun tulee käyttää Liftactiv Supreme -voidetta, joka on tarkoitettu joko normaalille/sekaiholle tai kuivalle iholle ryppyjen silottamiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi. Se tasoittaa ihoa ja tekee kasvonpiirteistä näkyvämpiä ja saa sinut näyttämään virkeämmältä. Ja jos käytät sitä päivittäin, on sinulla kuukauden kuluttua vähemmän näkyviä ryppyjä.

Antaaksesi ihollesi lisähoitoa, voit aloittaa päivittäisen rutiinisi Liftactiv Supreme Serum 10 -seerumilla, joka on suunniteltu ikääntymisen merkkejä vastaan vähentämällä ryppyjä, lisäämällä hehkua ja kiinteyttä sekä antamalla ihollesi yleisesti raikkaan tunteen. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, jonka tiedetään täyteläistävän ihoa, joka muuten katoaa iän myötä.

Edistyksellinen Liftactiv Supreme Night yövoide, auttaa ihoasi palautumaan yön aikana ja muuttaa ihon tasaisemman, kiinteämmän ja hehkuvamman tuntuiseksi. Voide on testattu ja se on osoittanut tehonsa kahden viikon käytön jälkeen otsan ryppyjen, silmien välin ryppyjen ja silmien sivun ryppyjä vastaan. Voide on vieläkin tehokkaampi, jos sitä käytetään vähintään kuukauden ajan.  

Silmienympärysalueen herkälle iholle – kulmakarvoista ja silmänurkkien ryppyihin – voit käyttää Liftactiv Supreme Eyes -silmänympärysvoidetta. Ainesosat, kuten ramnoosi, kofeiini, adenosiini, E-vitamiinijohdannaiset ja Vichy vulkaaninen lähdevesi kosteuttavat silmienympärysalueen ihoa.

Vichyllä on siis kaksi Liftactiv-sarjaa, jotka on suunniteltu ikääntymisen merkkejä vastaan. Liftactiv Specialist on edistyksellisempi ja tehokas ryppyjä vastaan tasoittaen ihon sävyä, kun taas yksinkertaisempi Supreme-sarja keskittyy ryppyihin, täyteläisyyteen ja kiinteyteen.

Toivottavasti löydät sinulle oikean.
VICHY

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME