Michelle - energiaboosterit arkipäivässäni, joista yksi on Minéral 89

Namasté - joogaopettajan lempeä ääni herättää minut meditaatiosta. Avaan  silmäni hitaasti auki, hymyilen vierustoverilleni kiitoksena tästä päivästä. Kävellessäni kotiin pitkin Frederiksbergin katuja ilma on raikas ja syyskuun sininen taivas viestittää, että päivä on juuri alkanut. Aamut ovat suosikkiajankohtani päivästä ja silloin lataudun parhaiten.

Kaupungin vilkkaat äänet heräilevät hitaasti, aurinko nousee rakennusten päälle ja ilmassa on tuoreen kahvin tuoksu. Minulle hyvä aamu on välttämätön onnistuneelle päivälle, joten on erittäin tärkeää aloittaa päivä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta olen valmis päivän mukanaan tuomiin haasteisiin. Kolme tärkeintä edellytystä sängystä oikealla jalalla nousemiseen ovat liikunta, hyvä ruoka ja ihonhoito.

Sen takia joogatunti ja siihen liittyvä kotimatka on rituaali, jonka priorisoin korkealle muuten kiireisenä päivänä. Se on kuin aloittaisi päivän ottamalla tauon, jonka aikana tunnustelee, mitä keho kertoo tarvitsevansa päivän aikana ollaakseen tasapainossa.

Hyvä päivä on yhtä kuin hyvä aamiainen

Tarvitsen päivittäin myös terveellistä ravintoa, mikä viekin meidän toiseen vaiheeseen aamurutiineissani. Aamiainen on minulle päivän tärkein ateria.  Se, mitä syön aamiaiseksi riippuu mielialastani. Se voi olla munia, chiapuuroa tai muuta, mikä antaa hyvän perustan päivälle. Mitä sitten valitsenkaan, niin siihen liittyy aina myös vitamiinipilleri ja kotitekoinen inkiväärishotti. Rakastan inkiväärin mausteisen raikasta makua, ja siinä on myös runsaasti sinkkiä, kromia ja magnesiumia, jotka stimuloivat verenkiertoa ja tekevät terveeksi. Tänään sekä inkiväärishotti että chiapuuro ovat tehtynä etukäteen, joten minun tarvitsee vain laittaa radio päälle, käynnistää kahvinkeitin ja hypätä suihkuun.

Tehosta ihoasi, äläkä ainoastaan immuunijärjestelmääsi

Lämpimän suihkun jälkeen tullaan viimeiseen, mutta myös suosikkivaiheeseeni aamurutiineissani. Ihonhoitooni. En voi korostaa tarpeeksi kuin tärkeänä pidän ihonhoitoani. Ei ainostaan kauneuden vuoksi, mutta myös siksi että iho on kehon suurin elin ja sen ensisijainen tehtävä on suojata meitä. Liian vähäinen uni, stressi, ilmansaasteet sekä aurinko koettelevan ihon voimia. Iho ei koskaan nuku, mutta se voi silti veltostua, jos se ei saa apua uudistautumiseen. Kuinka se sitten tapahtuu? Ensinnäkin on tärkeää koota oikeanlainen laadukas tuoteryhmä ja noudattaa säännöllistä rutiinia. Minulla on monia luottotuotteita  VICHYltä ja ihonhoitorutiineissani yksi niistä on uusi pakkomielteeni nimittäin Minéral 89 Skin Booster. Mutta mikä on Skin Booster? Kuvailisin  sitä ihoni henkivartijana, joka vahvistaa ihoni kestävyyttä, suojaa ilmansaasteilta ja tehostaa ihon hehkua. Erityisesti tykkään tuotteessa siitä, että se on tehokas, mutta sisältää ainoastaan 11 ainesosaa - mistä herkkä ihoni tykkää! Se koostuu 89 prosenttisesti Vichyn mineraalipitoisesta vulkaanisesta lähdevedestä, jossa on runsaasti ihon hehkua tehostavia mineraaleja. Toinen tärkeä ainesosa, hyaluronihappo, on graalin malja hyvinhoidetulle iholle, ja tämä ainesosa, johon olen jo pitkään luottanut, todella auttaa pitämään ihon pehmeänä ja ravittuna koko päivän. Kokeile itse Minéral 89:ää - tulokset puhuvat puolestaan, eikä minulla ei ole epäilystään siitä, että tästä tulee pitkä rakkaustarina minun ja tämän skin boosterin välillä.

Minéral 89:ää käytetään suoraan vastapestylle iholle. Lisään sitä koko kasvoille ja kaulalle, ja sen geelimäinen koostumus takaa, ettei minun tarvitse odottaa monta sekuntia, ennen kuin olen valmis seerumille ja kosteusvoiteelle. Viimeisenä loppusilauksena lisään hieman IDEALIA BB -voidetta kasvoille sekä kevyesti ripsiväriä. Koko prosessi kestää alle viisi minuuttia ja sitten paras versio itsestäni on valmiina voittamaan, #wintheday.

TILAA ILMAINEN VICHY-NÄYTE.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

PURETE THERMALE

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Puhdistustuotteet - Puhdistusemulsio

Luetuimmat