Löydä sopivin anti-age-seerumi

Anti-age-seerumit ovat kehitetty eritysesti ikääntymisen merkkejä osoittavalle iholle nuorekkuuden säilyttämiseksi. Anti-age-seerumit sisältävät usein suuren määrän aktiivisia ainesosia, jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä ja juonteita sekä jättävät ihosi sileäksi ja hyvin kosteutetuksi.

Vichyn valikoimasta löydät erilaisia anti-age-tuotteita, jotka ovat suunniteltu antamaan iholle elinvoimaa, hehkua ja kosteutusta.


Näin anti-age-seerumi toimii

Ikääntymisen myötä iho menettää kiinteyttään ja hehkuaan. Ihon solujen uudistuminen alkaa hidastua iän myötä ja uudistumiskyky heikkenee. Samaan aikaan pigmenttimuutokset, rypyt ja muut ikääntymisen merkit voivat nostaa päätään.

Hyvä anti-age-seerumi sisältää aktiivisia ainesosia, jotka ehkäisevät monia ikääntymisen merkkejä, mutta samalle seerumi voi auttaa solujen uusiutumista ja lisätä ihon hehkua.

Vichy on 50.000 ihotautilääkärin suosittelema1 ja kaikki anti-age-seerumimme ovat dermatologisesti testattuja.

Paras anti-age-seerumi kasvoillesi

Sopivin kasvoseerumi riippuu sekä ihotyypistäsi että iästäsi. Vaikka kyseessä on anti-age-seerumi, voit tehdä siitä osan ihonhoitorutiiniasi jo 30-vuotiaana.

Vichy on kehittänyt useita anti-age-ihonhoitosarjoja, joiden seerumit sisältävät erilaisia aktiivisia ainesosia, joista jokaisella on omat erityisvaikutuksensa. Kun alat etsiä itsellesi sopivinta seerumi, on hyödyllistä tietää eri ainesosien vaikutukset.

C-vitamiini antaa iholle hehkua

C-vitamiini on luonnollinen antioksidantti, joka antaa iholle hehkua.

Liftactiv C-vitamiiniseerumi sisältää korkeina pitoisuuksina antioksidanttia, 15 % C-vitamiinia ja pyknogenolia-antioksidanttia, joka on luonnollinen männyn uute. Seerumi vahvistaa ihon antioksidanttipuolustusta, ja jo kymmenen päivän käytöllä ihosi voi näyttää sileämmältä sekä ihon juonteet vähemmän näkyviltä.Hyaluronihappo ylläpitää kosteustasapainoa

Kosteus on yksi ihon tärkeimmistä luonnollisista ominaisuuksista. Kosteus on tärkeää ihon kiinteälle ja joustavalle rakenteelle. Tämän takia kosteuttavat ainesosat, kuten hyaluronihappo, ovat osa Vichyn H.A. Epidermic Filler seerumia. Se on kosteuttava seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle, jolla täytevaikutus. Seerumi muodostuu hypoallergeenisesta koostumuksesta ja on hajusteeton ja dermatologisesti testattu.

Peptidit ovat luonnollisia rasvahappoja, jotka auttavat ihoa kamppailemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Hyaluronihappo puolestaan auttaa ihon kosteuttamisessa ja ihon luonnollisten kosteuskertymien palauttamisessa niin, että kosteustasapaino säilyy. Näiden kahden ainesosan yhdistelmä voi auttaa kiinteyttämään ihoa.

Jo viikon päästä ihosi näyttää näkyvästi täyteläisemmältä ja kahden viikon käytön jälkeen ohuet juonteet vähenevät näkyvästi3.

Seerumi on testattu ihotauti- ja silmälääkärien valvomana, ja se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ja sitä voi käyttää kasvo- ja silmänalusihoseerumina. Tuote on kehitetty erityisesti yli 35-vuotiaille, jotka haluavat täyteläisemmän ihon.

B3-vitamiini ja glykolihappo toimivat pigmenttimuutoksia vastaan

Altistuminen auringolle monien vuosien ajan jättää jälkensä iholle, mikä voi aiheuttaa pigmenttimuutoksia.
Vichyn Liftactiv B3-seerumi on kehitetty erityisesti pigmenttimuutoksia, kollageenin häviämistä ja ryppyjä vastaan.

Seerumi sisältää tiivistetyn yhdistelmän 5 % B3-vitamiinia, jota kutsutaan niasiiniamidiksi sekä 8 % glykolihappoyhdistettä. Koostumuksella on kuoriva vaikutus, joka tasoittaa ja kaunistaa ihon sävyä tehden siitä tasaisemman ja hehkuvamman.

Kuukauden käytön jälkeen tummat pigmenttimuutokset vähenevät jopa 29 %:lla4 ja voit kokea ihosi sileämmäksi ja pehmeäksi. Kahden kuukauden jälkeen iho näyttää nuorekkaammalta, rypyt ovat vähentyneet ja iho tuntuu tasaisemmalta5. Seerumi on hajusteeton ja testattu ihotautilääkärin valvonnassa.


Näin otat seerumin osaksi ihonhoitorutiiniasi

Voit helposti tehdä anti-age-seerumista osan normaalia ihonhoitorutiiniasi. Voit käyttää seerumia sekä aamulla että illalla tehokkaana lisänä muille ihonhoitotuotteillesi.

Ensimmäinen vaihe jokaisessa ihonhoitorutiinissa on ihon puhdistaminen ja meikinpoisto. Kasvojen puhdistusaine tekee ihosi valmiiksi hoidolle ja seerumin aktiivisille ainesosille.

Puhdistuksen jälkeen voit levittää sinulle parhaiten sopivaa anti-age-seerumia. Levitä muutama tippa kasvoille ja anna seerumin vaikuttaa parin minuutin ajan. Nestemäinen koostumus imeytyy nopeasti, eikä se jätä ihoa rasvaiseksi.

Lisäsuojaksi voit myöhemmin käyttää laadukasta aurinkovoidetta korkealla SPF-arvolla, kuten Capital Soleil UV Age Dailyä.

Täydennä seerumia anti-age-voiteella

Anti-age-sarjastamme löydät myös erilaisia voiteita – päivä- sekä yövoiteita, jotka voivat sopia kosteuttavaksi lisäksi seerumiin

Liftactiv Collagen Specialist on hyvä lisä Liftactiv B3-seerumille. Kehittynyt anti-age-koostumus vähentää ryppyjä ja pigmenttimuutoksia sekä tehostaa solujen uusiutumista ihon pinnalla.

Liftactive Supreme-päivävoide toimii Supreme H.A. Epidermic Filler -seerumin kanssa. Voide on rikastettu tehokkailla ainesosilla, ja sillä on virkistävä ja rauhoittava vaikutus iholla.

Liftactiv supreme SPF 30 täydentää Liftactic Supreme C-vitamiiniseerumia. Päivävoide takaa UV-suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan ja ehkäisee auringon aiheuttamien uusien pigmenttimuutosten syntyä.

Jos käytät päivävoidetta, joka ei suojaa auringolta, suosittelemme ihonhoitorutiinin päättämistä aurinkovoidetta levittämällä. Vichyn Capital Soleil UV-age Daily on aurinkovoide SPF50 -suojalla ja todella kevyellä koostumuksella, joka vaikuttaa nopeasti.

UV-age Daily antaa suojan, jota voi käyttää joka ikinen päivä. Se suojaa ikääntymisen merkeiltä sekä UV-säteiltä.  1. Survey conducted among the dermocosmetic market carried out by AplusA and other partners between January 2021 and July 2021, involving dermatologists in 34 countries, representing more than 82% of the worldwide GDP.
  2. Kosmetokliininen testi, n = 52
  3. Kuluttajatesti + kosmetokliininen testi, 53 naista, 40–65 v
  4. Valokuva-analyysi, n = 44 testihenkilöä kahden kuukauden kuluttua
  5. Kuluttajatesti + kosmetokliininen testi, N= 52

Toimitus