Keskity kaulaasi

Hoidatko huolellisesti kasvojesi ihoa, mutta unohdat helposti kaulan ihon?

Kasvojen ja käsien lisäksi kaula on näkyvin osa sinua. Ehkäpä on siis aika huomioida myös kaulan iho ja varmistaa, että sekin näyttää hyvältä. Iän karttuessa myös vanhenemisen merkit muuttuvat näkyvämmiksi.

Iho muuttuu ohuemmaksi ja menettää kimmoisuuttaan, ryppyjä ilmestyy lisää ja kasvonpiirteet veltostuvat. Kaulan iho on luonnostaan ohuempaa kuin kasvojen iho, joten ikääntymisen muutokset näkyvät selkeimmin juuri kaulalla vaihdevuosien aikana.

Keskity kaulasi hoitoon vaihdevuosi-iässä

Vichy on ollut vaihdevuosien ihonhoidon pioneeri vuodesta 1992 saakka. Tuotteemme huomioivat naisten ihon muutokset vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen sekä ehkäisevät vaihdevuosien iholle aiheuttamia muutoksia. Neovadiol-sarjan uusin tulokas, Phytosculpt Neck & Face Contours -hoitovoide, auttaa kiinteyttämään ja muotoilemaan kaulan ihoa ja kasvonpiirteitä. Voiteen koostumus sisältää useita rasvapitoisia ainesosia, jotka hoitavat ja tuovat kosteutta kaikille ihotyypeille.

Nauti tehokkaasta hieronnasta

Tehosta Neovadiol Phytosculpt -hoitovoiteen vaikutusta hieromalla tuote kaulan ja leukalinjan iholle. Halusitpa sitten kiinteyttää, kohottaa tai muotoilla kaulasi ja leukalinjasi ihoa, on olemassa muutamia vinkkejä, jotka soveltuvat kuhunkin käyttötarkoitukseen ja auttavat sinua saavuttamaan entistä paremman lopputuloksen. Neovadiol Phytosculpt -hoitovoiteen täyteläinen koostumus mahdollistaa sen hieromisen kaulalle ja kasvoille niin, että iho ei tunnu rasvaiselta tai tahmealta, vaan ihanan pehmeältä pitkäkestoisesti.

Näin käytät Neovadiol Phytosculpt -voidetta

Lämmitä pieni määrä voidetta käsissäsi. Voiteen koostumus muuttuu ja se imeytyy ihoon, mikä helpottaa sen hieromista kaulalle ja kasvoille. Kun voide viilenee, sen koostumus muuttuu ihoa kohottavaksi ja kiinteyttäväksi kalvoksi.

Ihon kiinteyttäminen

Levitä voidetta kaulan vasemmalle puolelle oikealla kädellä. Hiero voidetta pyörivin liikkein kaulan keskikohdasta ylöspäin leukalinjaa kohti. Toista toisella puolella.

Ihon kohottaminen

Käytä molempia käsiä voiteen levittämiseen. Aloita kasvojen keskiosasta ja nipistele ihoa hellävaraisesti. Liiku hitaasti poskien ulkosivua kohti.

Ihon muotoileminen

Käytä molempia käsiä voiteen levittämiseen. Aloita kaulan keskiosasta ja silitä poskien alla olevaa ihoa leukalinjaa pitkin ulospäin kohti korvia. Painele lopuksi ihoa leuan alla ylöspäin viiden sekunnin ajan.

Huolehdi ihostasi vaihdevuosien aikana

Neovadiol Peri-Menopause -sarja on kehitetty erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille, jotka haluavat kimmoisamman, täyteläisemmän ja hehkuvan ihon. Sarjan tuotteet lisäävät ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä, ja niiden hoitavat ja raikastavat koostumukset kosteuttavat ihoa.

Kokeile Neovadiol Peri-Menopause -tuotteita kasvoille ennen Neovadiol Phytosculpt Neck & Face -voiteen käyttöä, jos haluat hoitaa ihoasi vielä enemmän vaihdevuosi-ikäisille naisille kehitetyillä tuotteilla.

Kaikki muutokset tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia. Ja vaikka muutoksiin tottuminen viekin aikaa, ne laajentavat horisonttiamme.

VICHY

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

NEOVADIOL

PHYTOSCULPT

Päivävoide - Paikallishoito finneille

NEOVADIOL

ROSE PLATINIUM 

Päivävoide - Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

Vahvistava ja elinvoimaa antava päivävoide ikääntyvälle iholle.

Luetuimmat