Helli ihoasi lomalla näillä matkakokoisilla tuotteilla

Kesä on kulman takana. Olet sitten suunnitellut maailman matkasi kuukausia sitten tai haluat vain lähteä spontaanisti reissuun pitkäksi viikonlopuksi, sille ei ole parempaa ajankohtaa kuin nyt. Mutta vain koska olet matkoilla poissa arjesta, ei ihonhoitorutiineista tule ottaa lomaa. Päinvastoin, sinulla on mahdollisuus saada ihana kesäiho, joka voi kestää useita kuukausia pitkälle syksyyn. LeVICHYmagin toimitus ohjeistaa sinua parhailla vinkeillä ja matkoille sopivilla tuotteilla, jotta sinun ei tarvitse sanoa bon voyage kauniille iholle.

Olitpa reppureissaamassa kuukauden ympäri Balia, siemailemassa sangriaa viikon Palmassa, kokemassa kaupungin sykkeen viikonloppuna New Yorkissa tai vain viettämässä viikonlopun saaristossa appivanhempien kanssa, haluat luultavasti varmistaa että lempi-ihonhoitotuotteesi saavuttavat päämäärän kanssasi. Näkynä melkein täysi, laadukas ihovoide ja juuri ostettu supersize-aurinkovoide lentokentän turvatarkastuksen roskiksessa ovat enemmän kuin tarpeeksi pelottamaan jokaista ihonhoidon ystävää olemaan rikkomasta kansainvälistä nyrkkisääntöä. Eli enintään 100 ml per yksittäinen pakkaus käsimatkatavaroissa (sisältäen voiteet, kasvovedet, suihkeet jne.)

Toki ymmärrettävästi houkutuksena on välttyä huolehtimasta tästä laittamalla tuotteet ruumaan menevään laukkuun lähtöselvitystiskillä. Mutta entä jos saavut kauan odotettuun kohteeseen vain huomataksesi, että matkatavarat ovat kadonneet ja tulevat muutaman päivän myöhässä - todellinen tunnelmanlatistaja. Ja toki mielelläsi vältät tarvetta raahata raskasta matkalaukkua, sisällään välttämättömiä tuotteita, jotka painavat tonnin kulkiessa mukulakivikatuja pitkin sekä ylös ja alas portaita, ja joita vaikuttaa aina olevan enemmän kuin muistatkaan. Jatka lukemista tutustuaksesi luottotuotteisiin saadaksesi täydellisesti valmistellut käsimatkatavarat, jotka sekä painavat vähemmän sekä vapauttavat sinut takavarikoimisen ja myöhästymisen pelosta.

Valmistaudu lentokoneeseen

Jo lentokoneessa ihomme altistuu kuivemmalle ilmalle kuin normaalisti. Kuiva lentokoneilma johtuu tuulettimesta. Valmistaudu aamulla kotona jo ennen lähtöä maksimoimalla kosteutus ekstrarasvaisella voiteella, kuten Idéalian 24h kosteuttavalla päivävoiteella. Koneessa taas virkistävä ja mineraalirikas kasvosuihke on A ja O, jotta pysyt raikkaana lentomatkan ajan. VICHYn mineralisoiva terminen lähdevesi löytyy suihkeena - täydellisessä 50 ml:n matkakoossa. Terminen vesi sisältää 15 mineraalia, sillä on rauhoittava vaikutus ja se auttaa suojaamaan ihoasi ulkoisia tekijöitä vastaan. Käsimatkatavaran must-have jokaisella matkatavaralistalle, jotta et vain nouse, vaan myös laskeudut iho kauniisti hehkuen.

Multiuse-taika

Loma, minkä pituinen tahansa, johtaa useimmiten muutoksiin ruokavaliossa ja nukkumistavoissa sekä kasvattaa julkisten liikennevälineiden käyttöä; asioita, jotka kiistatta vaikuttavat ihoosi. Vaikka rakastammekin hotellien suloisia pieniä saippuoita, shampoita ja suihkumyssyjä, tiedämme, että kasvojen pesu saippualla on ehdoton ei. Totta kai haluamme saada mahdollisimman monet tarvittavat ihonhoitotuotteet mukaamme, mutta mieluiten ilman että tarvitsee kantaa ympäriinsä liian montaa tuotetta käsimatkatavaroissa. Tähän tarkoitukseen multi-use-tuotteet sopivat täydellisesti. VICHYn sarja Pureté Thermale tarjoaa kaksi eri 3in1-puhdistustuotetta, jotka sopivat erinomaisesti matkalle. Yhdellä on sama koostumus kuin puhdistusmaidolla, toisella taas on kasvovesimäinen muoto. Molemmat sopivat erityisesti herkälle iholle tuntumatta rasvaiselta ja puhdistavat ihon miellyttävästi. Ne sopivat iholle, joka altistuu auringon ihanille mutta voimakkaille säteille. Lisäksi niitä ei tarvitse huuhdella pois, mikä sopii täydellisesti reissuun - kaikkialla vesi ei ole yhtä pehmeää kuin meillä Pohjoismaissa. Ota mukaasi jompikumpi näistä, riippuen siitä millaisen koostumuksen haluat, sekä paketti vanulappuja, niin sinulla on minimaalinen matkapakkaus, joka sopii kasvojen puhdistukseen, silmämeikin poistoon ja myös rauhoittavana kasvovetenä - kaikki pienessä 100 ml:n pakkauksessa.

Laatu-uskollisille

Useimmat meistä ovat yleensä tarkkoja kasvojemme hoidosta. Mutta niille matkailijoille, jotka eivät halua riskeerata tuotteidensa laatua, otamme askeleen vielä pidemmälle. Kesän aikana vartalon iho kohtaa paljon aurinkoa, hiekkaa, tuulta ja kulumista. Sinulle, joka haluat taata ihosi hyvinvoinnin, on VICHYn Spa Shower Gel -voide täydellisessä 100 ml:n matkakoossa. Tehokas, koostumukseltaan voidemainen suihkugeeli, joka kosteuttaa ja lisää pehmeyttä iholle - sekä kaivattua mukavuutta rannalla, vuorilla tai ostoskadulla vietetyn päivän jälkeen.

Nämä vinkit mielessä me leVICHYmagissa toivomme, että olet valmis pakkaamaan käsimatkatavarat, hyppäämään koneeseen ja tuntemaan, että ihosi on hyvissä käsissä. Toivotamme sinulle fantastista matkaa.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

PURETE THERMALE

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Puhdistustuotteet - Puhdistusemulsio

Luetuimmat

Keskity kaulaasi

Hoidatko huolellisesti kasvojesi ihoa, mutta unohdat helposti kaulan ihon? Kasvojen ja käsien lisäksi kaula on näkyvin osa sinua. Ehkäpä on siis aika huomioida myös kaulan iho ja varmistaa, että sekin näyttää hyvältä.

Lue lisää