Emiliblog.dk: Uranainen ja 100 % äiti OSA 1

Emilie Middelhart aloitti bloginsa emiliblog.dk vuonna 2011, ja kuuluu siten yhteen ensimmäisistä elämäntapabloggaajista ja vaikuttajista Tanskassa. Hän on aina ollut yrittäjä isolla Y:llä, ja on blogin lisäksi ollut mukana justspotted.dk: n pyörittämisessä miehensä Casperin kanssa. He asuvat yhdessä Frederiksbergissä kolmevuotiaan Saxo-poikansa kanssa ja perheenlisäystä on myös tulossa, mikä saa hänet rakastamaan tanskalaisen kesäsateen tuoksua. Lounaan aikana pyysimme tätä 28-vuotiasta yrittäjää ja kokoaikaista vaikuttajaa kertomaan työn ja vapaa-ajan tasapainosta, laatuajasta ja itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on. 

"Oli kuin maailma olisi kutistunut kasaan ympärilläni ja sydämeni hakkasi siitä huolimatta. Paniikin tunne oli niin voimakas, että minun täytyi mennä polvilleni säilyttääkseni tasapainon". Emilie oli Nørreportin asemalla vuonna 2001, teini-ikäisenä hyvien ystäviensä ympäröimänä, saadessaan ensimmäisen vakavan ahdistuskohtauksensa.

"Pienestä asti olen kamppaillut ahdistuksen kanssa. Ei sosiaalisen ahdistuksen, vaan jonkin muun, jota on vaikea selittää. Sitä ihmiset eivät pysty minussa näkemään, jos he eivät tunne minua", sanoo hän toiselta puolelta pöytää. Hän on oikeassa. Tämä hyvin pukeutunut, blondi, itsevarma nainen, joka selkeällä rauhallisuudella ja pilkkeellä silmäkulmassa pitää minulle seuraa, vaikuttaa kaikkea muuta kuin henkilöltä, joka kamppailee ahdistuksen kanssa.

Ehkä koska Emilie on työskennellyt intensiivisesti itsensä kanssa ja oppinut hyväksymään sen, että hän on se kuka on. "Joskus täytyy hyväksyä, ettei ole virheetön. Se on myös osa ihmisenä olemista... Tuntea asioita ja olla peloissaan. Se on täysin okei." Tämä on myös asia, josta Emilie on aina kertonut avoimen rehellisesti ja nöyrästi, mikä tarkoittaa, että hän on voinut olla oma itsensä, kun emiliblog.dk:sta on tullut menestys.

Itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on on tullut punainen lanka Emilien elämässä ja se on myös vienyt häntä pitkälle urallaan. Kun kaverini jatkoivat lukiota, niin minulla oli mielessä jotain täysin muuta, mikä veti minua puoleensa. Halusin aloittaa jotain itse, mutta en tiennyt mitä, joten päädyin kouluttautumaan yrittäjä-muotoilijaksi Kööpenhaminan ammattikorkeakoulussa.

Siitä lähtien hän on työskennellyt täysipäiväisesti emiliblog.dk:n parissa. Lisäksi hän pyörittää yhdessä miehensä Casperin kanssa kahta menestyvää yritystä. Kahta design-nettikauppaa koskien sisustamista sekä julisteita pohjoismaista henkeä noudattaen, ja joihin olemme myös ihastuneita täällä leVICHYmagin toimituksessa.

Uusia vierailijoita virtaa Cantina CPH:een merkkinä lounasajan alkamisesta. Tarjoilijan tuodessa lounastapakset keskustelumme siirtyy perheeseen, joka on Emilielle etusijalla, mikä käy ilmi myös hänen Instagram-esittelystään.

Olen perinyt perheelle sykkivän sydämen

Ei tarvitse selata pitkään läpi Emiliblogin instafeedia huomatakseen, että Casper-mies ja 3,5-vuotias Saxo-poika ovat mukana suurimmassa osassa kuvista.

Perheen pitäminen etusijalla ei ole hänelle vierasta. "Ei ole toista samanlaista kuin isoäitini. Hänellä on niin paljon energiaa, ettei se tunnu olevan tottakaan," hän sanoo ihaillen. "Hän on omistanut elämänsä lapsilleen - isälleni ja sedälleni - ja myös meille lapsenlapsille. Hänellä on läheiset välit jopa kahteen serkkuuni, jotka asuvat Australiassa. Minun suureksi onnekseni nyt myös poikaani Saxoon". "Hän on yksinkertaisesti minun roolimallini", sanoo Emilie vakuuttavasti antaen tunteen, että läheiset välit perheeseen ovat olleet tärkeässä asemassa Emilien elämässä.

Juuri tästä samasta syystä Emilielle on tärkeää viettää aikaa Saxon kanssa tämän ollessa pieni, ja hän on kiitollinen työstä, joka mahdollistaa sen. "Usein teen kampanjoita, jotka sisältävät myös perheeni ottamisen mukaan reissuun. Se on todella mukavaa ja toimii erittäin hyvin." Se, että hän työskentelee bloggaajana kotoa käsin sekä iltaisin, antaa myös lisää vapaa-aikaa.

Maailmankuvani on muuttunut todella paljon sen jälkeen kun tulin äidiksi. Se on asettanut asioita perspektiiviin," hän miettii pitkään ja ravintolan jazzmusiikki tavoittaa meidät, kun hän taas jatkaa "On vaikeaa olla katkera ja vihainen, kun on pieni ihminen, joka rakastaa ehdottomasti. Todella harvoin on ollut huonoja päiviä elämässäni äidiksi tulemisen jälkeen... mutta paljon rakkautta", hän lisää hymyillen.

Kolme kysymystä Emilielle:

Mitä sinulla on aina laukussasi?

"Minulla on aina laukku mukana. Olen hiukan neuroottinen tällaisen suhteen", hän sanoo virnistäen ennen kuin alkaa luetella, "Minulla on aina purukumia mukana, huulirasvat - molemmat sekä värillä että ilman - ja huulipuna voidakseni näyttää hienolta loppupäivästä... Minulla on myös nenäsuihke, jota en edes käytä, mutta en pidä ajatuksesta, etten voisi hengittää nenän kautta, joten se on vain pakko olla. Varmuuden vuoksi, mikä ehkä hieman outoa, mutta minulla on se kuitenkin," jatkaa hän hymyillen. "Tietysti myös puhelimeni ja kaikkia tällaisia käytännön asioita."

Mikä olisi paras lahja, jonka voisit itsellesi nyt antaa? 

"Uskon ansaitsevani uuden laukun. Suuren laukun! Sellaisen hieman tilavamman, jossa olisi tilaa vauvajutuille. Mutta se saisi olla hieman kalliimpi, jotta se kestää useita vuosia. Olen katsellut hieman uutta Saint Laurentilta. "Ja tietysti jotain itsensä hemmottelua", lisää hän. "Vie jonkin aikaa ennen kuin voin aloittaa kauneushoitoja, sillä minun täytyy imettää, mutta sen jälkeen aion keskittyä taas enemmän kauneuteen."

Jos sinun täytyisi nimetä kolme kauneuden luottotuotetta? 

"Olen todella iloinen erilaisista öljyistä. Ihollani on taipumus kuivuuteen, joten käytän öljyjä meikinpoistossa ja kuiville alueille kasvovoiteeni alla. Käytän manteliöljyä kasvoilleni ja aprikoosinsiemenöljyä pojalleni Saxolle."

"Hyvä peitevoide on välttämätön. Minulla on nimittäin hiukan harmittava taipumus tummiin silmänalusiin."

"Olen myös todella iloinen huulirasvoista, joissa on hiukan sävyä korostamaan huulia. Mielestäni huulipuna voi olla hieman raskas jokapäiväiseen käyttöön, mutta väri huulilla tekee minut iloiseksi."

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

Luetuimmat