Ei-niin-salainen kaava ikääntyvän ihon hoitoon

Olemme lanseeranneet markkinoille tuotteen, jonka ikääntyvää ihoa hoitavassa koostumuksessa on hyaluronihappoa, peptidejä ja C-vitamiinia. Pienen pieniä molekyylejä, jotka tekevät ihmeitä ryppyjä vastaan, joten miksi emme antaisi niiden tehdä työtään vieläkin paremmin?

Ymmärrä ihosi tarpeet
Iho menettää ikääntymisprosessin aikana tärkeän nuoruuden lähteen – hyaluronihapon. Se voi kuulostaa pelottavalta, mutta on luonnollista. Kehomme tuottaa hyaluronihappoa luonnollisesti ja auttaa ihoamme pysymään kosteutettuna ainutlaatuisen veden sitomiskyvyn ansiosta. Ja niin kauan kuin meillä on riittävästi hyaluronihappoa ihosoluissamme, iho tuntuu sileältä, joustavalta ja kiinteältä. Mutta heti kun iho menettää enemmän hyaluronihappoa kuin se tuottaa, ryppyistä tulee näkyvämpiä.

Ikääntymisen myötä hyaluronihapon määrä vähenee huomattavasti ihossamme. Se on luonnollinen prosessi, mutta se voi nopeutua, jos altistumme esimerkiksi UV-säteille, saasteille, unen puutteelle, kuumuudelle ja kylmälle. Kuka meistä voi kieltää kokeneensa mitään näistä?

Huolehdi ihosi tarpeista
Siksi toimme markkinoille UUDEN Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler -seerumin. Seerumi sisältää 1,5 % hyaluronihappoa. Seerumi vaikuttaa kasvoilla ja silmänympärysiholla progressiivisesti, mikä tarkoittaa, että tulokset paranevat vähitellen, kun seerumia käytetään päivittäin. Huomaat eron ihon täyteläisyydessä jo viikon kuluessa ja kahden viikon päivittäisen käytön jälkeen rypyt ja juonteet ovat vähemmän näkyviä.

Ikääntyvän ihon hoidon kaava
UUDEN Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler -seerumin koostumuksessa yhdistyvät hyaluronihappo, Vichy vulkaaninen vesi, C-vitamiini ja peptidit.

Vichyn lähteistä peräisin oleva vulkaaninen vesi sisältää runsaasti 15 välttämätöntä mineraalia, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria. C-vitamiini antaa iholle kaunista hehkua ja peptidit ovat tunnettuja tehostaan ryppyjä vastaan.

Herkälle iholle
Ihosta huolehtiminen tarkoittaa sitä, että annat sille parasta mahdollista hoitoa. Ja ikään kuin tämä hyppysellinen apureita ei olisi jo tarpeeksi, kirsikkana kakun päällä on, että koostumus on kehitetty herkälle iholle ihotautilääkärien valvonnassa. Se on hajusteeton, hypoallergeeninen ja eikä tuki ihohuokosia.

Hyödynnä koko teho
Tee UUDESTA Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler -seerumista osa aamuista ihonhoitorutiiniasi. Aloita rutiinisi puhdistamalla iho, esimerkiksi Pureté Thermale 3-in-1-puhdistusvoiteella. Jatka antamalla ihollesi vahvistusta Minéral 89 -tiivisteellä. Ja sitten annostele 2–3 pisaraa seerumia. levitä iholle ja anna imeytyä täysin. Lopuksi, levitä Liftactiv Supreme -päivävoide normaalille ja sekaiholle.Nyt, kun olemme jakaneet ei-niin-salaisen kaavan ikääntyvän ihon hoitoon, toivomme, että ihosi pääsee nauttimaan siitä. Pidä huolta itsestäsi!

VICHY

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

PURETE THERMALE

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Puhdistustuotteet - Puhdistusemulsio

Luetuimmat