Aurinkosuoja kaikiin ihon tarpeisiin

UV Age

UVA vanhentaa, UVB polttaa. Silti me kaikki haluamme tuntea auringon kasvoillamme. Vichy Capital Soleil -sarjan ansiosta voit sekä nauttia D-vitamiinin saannista että suojautua UVA- tai UVB-säteiltä. Kaksi UUTTA tuotettamme, Capital Soleil UV-Age Daily ja Capital Soleil Eco-Designed Milk SPF50+ tekevät valikoimasta entistäkin monipuolisemman. Nyt sukellamme tuotemaailman syvyyksiin.

Yksi tuotemerkki kaikkiin ihon tarpeisiin

Vichy Capital Soleil on kaikkiin tarpeisiisi sopiva aurinkosuojasarjamme. Tuotteisamme on miellyttävä koostumus, ne on kehitetty herkälle iholle ja ne ovat ihotautilääkäreiden suosittelemia. Sarjan tuotteet tarjoavat kattavan suojan iholle UVA- ja UVB-säteitä vastaan, ja kaikkiin ihon tarpeisiin löytyy oma tuote, kuten taskukokoinen tai lapsille sopiva auringonsuojavoide, kosteuttava auringonsuojavesi ja afer-sun-voide. Juuri täydellisen tuotteen löytäminen ei ole vaikeaa.

Joten mielestämme ei ole mitään syytä olla suojelematta ihoasi auringon säteiltä – joka päivä.

Aurinkosuoja ja anti-age yhdessä tuotteessa

... Kyllä, joka päivä! Jopa täällä pohjoisessa. Koska yli 80*% ihon ikääntymisen merkeistä johtuu päivittäisistä UV-säteistä ja ilmansaasteista – kutsumme niitä valovanhenemistekijöiksi. UVB-säteitä esiintyy pääasiassa kesällä, mutta UVA-säteitä esiintyy ympäri vuoden, jopa pilvisinä päivinä, ja niillä on peruuttamaton vaikutus ihon ikääntymiseen.

Siksi olemme kehittäneet UUDEN Capital Soleil UV-Age Daily -aurinkosuojavoiteen valovanhenemista vastaan. Siinä on erittäin kevyt koostumus ja se jättää huomaamattoman lopputuloksen iholle. Innovatiivinen koostumus sisältää päivittäisen anti-age ihonhoidon sekä laaja-alaisen aurinkosuojan.

UUDEN Capital Soleil UV-Age Dailyn aktiiviset ainesosat ovat niasiiniamidi, peptidit, probioottiuute sekä Vichyn vulkaaninen vesi.

Niasiiniamidi, joka tunnetaan myös nimellä B3-vitamiini, auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia. Peptideillä on todistettu teho ryppyjä vastaan. Vichyn probioottiuute ja vulkaaninen vesi, jossa on 15 välttämätöntä kivennäisainetta, auttavat yhdessä vahvistamaan ihon suojamuuria.

Tämä innovatiivinen koostumus suojaa ihoasi päivittäin auringon säteiltä

Suojaa ihoasi ekologisemmin

Kesäisin ihomme tarvitsee lisäsuojaa vahvoja UVB-säteitä vastaan. Eikä vain lomaillessa, vaan myös tavallisessa arjessa pohjoisen auringon alla.

Tänä vuonna monet meistä jäävät kotimaahan ja nauttivat oman maamme rannoista, puistoista, metsistä, auringosta ja luonnosta. Saatamme ottaa rennosti ja unohtaa arjen kiireet. Mutta emme saa unohtaa, että aurinko on aina läsnä – ja vaikka olisimme rentoutuneita ja huolettomia, aurinko jatkaa edelleen työtään.

Rannalla ollessamme emme voi vain suojautua pohjoisen kesäauringon UV-säteiltä, vaan meidän on huolehdittava, että suojaamme myös meriympäristöä.

Siksi olemme kehittäneet UUDEN Capital Soleil Eco-Designed Milk SPF 50+ -aurinkovoiteen kasvoille ja vartalolle. Aurinkovoide on valmistettu meriympäristöä kunnioittaen ekologisemmalla koostumuksella ja pakkauksella**. Pakkaukseen on käytetty 45 % vähemmän muovia. Lisäksi koostumus pohjautuu biohajoavampiin ainesosiin, kuten hyaluronihappoon ja glyseriiniin, joka kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan, sekä sheavoihin, joka tekee ihosta pehmeämmän.

Nyt olet valmis nauttimaan auringosta ihollasi – mene pitämään hauskaa!

VICHY

*Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.  
**Verrattuna samankaltaiseen muovituubiin. Koko koostumus, aurinkosuodattimet mukaan lukien, on 71-prosenttisesti biohajoava, OECD 301- tai vastaavan ISO-testin mukaisesti.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

CAPITAL SOLEIL

ECO-DESIGNED AURINKOSUOJAEMULSIO SPF50+

Aurinkosuojavoide - Päivittäinen UV-suoja

Luetuimmat

Onko ihosi suojattuna rannalla?

Olemme onnekkaita Suomessa! Kesällä voimme nauttia pitkistä päivistä rannalla ja kuunnella aaltojen rentouttavaa ja rauhallista liplatusta. Kiitos pitkän rantaviivamme sekä pohjoisten makean veden järviemme. Mutta tiesitkö, että esimerkiksi hiekka, tuuli ja vesi ovat tekijöitä, jotka voivat heikentää aurinkosuojaasi?

Lue lisää