OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ansaitset parasta – kuten ihosikin

Minéral 89

Päivittäisessä elämässämme iho altistuu monille tekijöille, jotka voivat jättää jälkensä. Kaikki kiireisistä päivistä, unettomista öistä, huolista, juhlista, naurusta, keskusteluista ja hymystä kuukautiskiertoon, auringon UV-säteisiin, kylmiin päiviin, tuuleen, epäpuhtauksiin ja kuivumiseen vaikuttaa ihoon. Nämä kaikki vaikuttavat pienten ikääntymisen merkkien syntyyn, joita ovat esimerkiksi hienot juonteet silmien alla sekä kuiva ja väsynyt iho, jossa ei ole hehkua.

Aamurutiinimme ovat tärkeitä, jotta olemme valmiita päivään, mutta koska olemme kaikki erilaisia, rutiinimme ovat erilaisia. Aivan kuten ihommekin. Riippuen siitä, onko iholla ikääntymisen merkkejä, onko se epäpuhdas ja taipuvainen akneen, onko ihosi rasvainen tai kuiva, hoidat siitä eri tavoin. Kuitenkin kaikilla ihotyypeillä on jotain yhteistä: ne tarvitsevat lisää kosteutta.

Ihosi ansaitsee päivittäistä vahvistusta
Ennen kiireistä päivää, hyvää treeniä tai iltaa ulkona, sinulla on rutiineja ja tapoja, jotka valmistavat sinua tulevaan. Miksi et antaisi ihollesi samanlaista huolenpitoa, jotta se pysyy vahvana, täyteläisenä ja hehkuvana?

Vichy Minéral 89 tiiviste sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja Vichy vulkaanista lähdevettä, jossa on runsaasti mineraaleja, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Ne auttavat suojaamaan ihoa siihen vaikuttavilta ulkoisilta tekijöiltä arjessa.

Anna silmänympärysalueen iholle huolenpitoa
Silmänympärysalueen iho on neljä kertaa ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Se on pehmeä ja herkkä, mutta kertoo myös meille, mitä iho tarvitsee. Hienot juonteet ja kuivumisen merkit näkyvät selkeimmin silmänympäsrysalueen iholla, jossa myös eksposomin merkit näkyvät ensin. Siksi sinun tulee antaa sille hieman lisää rakkautta.

Vichy Minerál 89 Eyes geelimäinen silmänympärysvoide tekee silmänympärysalueen ihosta täyteläisemmän, hehkuvan ja saa sinut näyttämään levänneeltä. Hyaluronihapon ja kofeiinin yhdistelmä on täydellinen aloitus silmiesi päivälle ja täydellinen päätös tuntien eksposomialtistuksen jälkeen. Lisäksi se heleyttää silmienympärysalueen ihoa.

Kosteuttavaa hyvinvointia iholle
Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän ja raskaan päivän päätteeksi voit istahtaa sohvalle? Kehosi läpi kulkee rauhallisuuden tunne, kun tiedät, että voit rentoutua hetken aikaa. Noina hetkinä on hyvä pitää erityistä huolta itsestäsi ja ihostasi. Ja mikä sopisikaan siihen paremmin kuin kosteuttava ja raikastava kasvonaamio?

Minéral 89 kangasnaamio on täydellinen, kun sinulla on hetki aikaa rentoutua tai kun ihosi tarvitsee välitöntä vahvistusta. Kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan, vahvistaa ihon suojamuuria ja antaa tervettä hehkua.   Ansaitset parasta aivan kuten ihosikin.

IKONISET TUOTTEEMME

Eyes

Eyes

Sheet Mask

Sheet Mask

go to top