OK

OK Cancel

Thank you

Close

YOUR PERSONALIZED SKIN DIAGNOSIS
DEVELOPED WITH DERMATOLOGISTS.

DECODE YOUR SKIN STRENGTHS & PRIORITIES TO FIND THE RIGHT SKINCARE PROTOCOL FOR YOU.

Start now

7 signs of ageing scanning...

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Aloita anti-age-rutiinisi tänään

Anti Age

Ihonhoitorutiiniin ikääntymisen merkkejä vastaan ​​liittyy monia kysymyksiä. Mitä minun pitäisi tehdä? Milloin aloitan? Onko liian myöhäistä tai liian aikaista aloittaa? Tässä artikkelissa vastaamme juuri näihin kysymyksiin. Autamme sinua yksinkertaisella ja tehokkaalla anti-age-rutiinilla, jonka voit aloittaa milloin tahansa - ehkä jo tänään?

Jotta saat kaikki irti ihonhoitorutiinista ikääntymisen merkkejä vastaan, sinun on aloitettava ajoissa - jo ennen ensimmäisten ryppyjen ilmaantumista. Paras ihonhoitorutiini ikääntymisen merkkejä vastaan on toimia ennaltaehkäisevästi. Ennen kuin täytät 40 ja jopa ennen kuin ikääntymisen merkit alkavat näkyä. Hyvä anti-age-rutiini voi saada ihon näyttämään nuoremmalta pidempään, tuntumaan kiinteämmältä ja sileämmältä sekä pitämään rypyt kurissa.

Ihosi tarpeet ovat erilaiset päivällä ja yöllä, aivan niin kuin sinunkin. Siksi anti-age-tuotesarjassa on aamu- ja iltarutiini, jotka eroavat toisistaan. Molemmat ovat kuitenkin yhtä tärkeitä ikääntymisen merkkien torjumisessa. Vichyn Liftactiv-valikoima on kehitetty erityisesti auttamaan sinua siinä. Näin käytät tuotteita oikein.

Aamurutiinisi
Kuten minkä tahansa hyvä ihonhoitorutiini, myös anti-age-rutiinin tulee alkaa puhdistamisesta. Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser -puhdistusaine ei ainoastaan puhdista ihoa hellävaraisesti, vaan myös toimii epäpuhtauksia vastaan.

Kun ihosi on puhdas ja raikas, levitä iholle Liftactiv Specialist Peptide-C -ampulli, joka sisältää ihoa vahvistavaa tiivistettä. Tiiviste sisältää runsaasti peptidejä, sillä on suuri aktiivisten ainesosien pitoisuus, kuten hyaluronihappoa ja 10 % C-vitamiinia. Se antaa välittömiä tuloksia kasvojen vaaka- ja pystylinjoilla. Hyaluronihappo kosteuttaa ja saa ihon näyttämään täyteläiseltä, C-vitamiini lisää ihon hehkua ja kiinteyttä ja peptideillä on anti-age-vaikutus. Tämä pieni cocktail on todellinen taistelija kamppailussa hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan ja saat jopa kaksi annosta yhdestä ampullista.

Parhaan vaikutuksen saat, kun kosteutat ihoasi sen jälkeen hyvällä päivävoiteella. Liftactiv Collagen Specialist Daycream -päivävoide stimuloi ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa Peptide-C-ampullien vaikutusta.

Viimeistele aamurutiinisi UV-suojalla. UV Age Daily 50+ suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja UV-säteiden ja saasteiden aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Iltarutiinisi
Pitkän ja mahdollisesti hektisen päivän jälkeen iho tarvitsee hyvän iltarutiinin ennen nukkumaanmenoa. Pese päivä pois Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser -puhdistusaineella ja hyödynnä sen meikinpoistokyky.

Hoida tämän jälkeen ihoa Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampulleilla. Koostumus sisältää hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja 10 % glukoosikompleksia, jotka kuorivat ihoa yön aikana, tasoittavat ihonsävyä ja antavat pehmeämmän ihon. Kuten aamurutiiniin kuuluva ampulli, niin tämäkin pieni tehopakkaus sisältää kaksi annosta. Koska ampullit kuorivat ihoa, on tärkeää käyttää aurinkovoidetta osana päivittäistä rutiiniasi, erityisesti seuraavana päivänä.

Aivan kuten aamurutiinissasi, voit vahvistaa ampullin vaikutusta kosteuttamalla ihon hyvällä yövoiteella jälkeenpäin. Liftactiv Collagen Specialist Night on turvallinen valinta ihon ikääntymisen merkkien torjumiseksi. Ihosi tuntuu herätessäsi raikkaalta ja hyvin levänneeltä.

Ikääntymisen merkkien torjumisessa aika on tärkeää. Siksi anti-age-rutiini on parempi aloittaa jo tänään. Näiden ihonhoitorutiinien avulla toivomme voivamme tarjota sinulle helpon tavan hoitaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla - minkä se ansaitsee.

IKONISET TUOTTEEMME

Collagen Specialist -Yövoide<br />

Collagen Specialist -Yövoide

Glyco-C Night Peel -Ampullit

Glyco-C Night Peel -Ampullit

<span>3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE</span>

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

( 2 avis )

go to top