10 pohjoismaalaista kesäsuosikkia OSA 1

Vihdoinkin se on täällä. Kesä, lämpö, kukkien tuoksut - pohjoismainen kesä on jotain täysin ainutlaatuista ja olemme hulluina siihen. Täällä LeVICHYmagissa meillä on monia erilaisia lomasuunnitelmia. Mutta tarjosipa kesä vacation- tai staycation-lomia, niin on 10 asiaa, joita ilman emme voi viettää kesäpäiviä rannalla. Siispä tässä inspiraatiota, kuinka päästä rantavalmiuteen aidolla skandityylillä.

1. Vesi on olennainen osa rantalaukkujemme sisältöä, ja olemme ihastuneet ihaniin pulloihin tanskalaiselta Retap-tuotemerkiltä. Lasisella vesipullolla vältät nimittäin hormonaaliset haittaaineet, joita markettien muovipullot voivat olla pullollaan ja samaan aikaan voit pitää itsesi nesteytettynä auringon alla. Ympäristöystävällisyys on pääajatuksena Retapin takana, sillä 8 miljoonaa tonnia muovijätettä vuosittain päätyy maailman vesistöihin ja suurin osa näistä jätteistä koostuu juurikin muovipulloista. Pullo, joka on saatavana monissa hienoissa väreissä, on siten hyväksi kehollesi, ympäristölle sekä kukkarollesi. Olemme myös innostuneet sekoittamaan veden sekaan herkkuja, kuten limeä, tuoreita marjoja tai mintun lehtiä.

2. Toinen must-have rantakassissa on kattava aurinkovoide, joka suojaa ihoa auringon UV-säteitä vastaan. Tähän voimme suositella VICHYn Anti-Sand Milk -aurinkosuojaemulsiota suojakertoimella 50. Se on täydellinen rantavisiitille, sillä kuten nimikin kertoo, sen koostumus tekee hiekan pyyhkimisen iholta helpoksi. Lisäksi se sopii myös herkälle iholle ja on vedenkestävä.

3. Kesän rantavisiitit antavat meille tervetulleen syyn suunnata uima-asuostoksille. Tänä vuonna päädyimme ruotsalaiseen Weekdayhin. Täältä löydät rantamuotia ihanissa väreissä, jos etsit sitä oikeaa bikinisettiä tai uimapukua. Kauniiden ja minimalististen mallien lisäksi voit ostaa kokoelmasta hyvällä omatunnolla. Vaatteiden materiaali on valmistettu kierrätysmuovista merien puhtauden ja ympäristön suojelemiseksi.

4. Useat auringossa vietetyt tunnit vaativat myös tietysti aurinkolasit, jotka suojaavat silmiäsi auringon säteitä vastaan. Eikä ole varmasti haitaksi, jos samaan aikaan näytät muodikkaalta. Nämä persikanväriset lasit kimaltavine sankoineen ovat norjalaiselta Kaibosh-tuotemerkiltä. Lisäksi Kaiboshin aurinkolasit sisältävät 100 % aurinkosuojan ja ovat käsintehtyjä.

5. Aurinkohattu ja vaatteet! Yksi syöpäyhdistyksen kolmesta aurinkovinkistä, jonka toteutamme mielellämme. Kun aurinko on korkeimmillaan kello 12 ja 15 välillä, olemme erityisen alttiina palamiselle sekä auringonpistokselle. Kaikista parasta on hakeutua varjoon, mutta hyvä vaihtoehto on myös leveälierinen aurinkohattu. Tietysti yhdistettynä aurinkorasvaan, sillä hattu ei pysty suojaamaan sataprosenttisesti. Mutta se voi tarjota lisäsuojaa kaikista alttiimmille alueille auringon voimakkaimpina tunteina. Päädyimme tähän eleganttiin malliin ruotsalaiselta & Other Stories -tuotemerkiltä.

Ole mukana ensi viikolla, kun paljastamme loput suosikkiasusteemme rantapäiville tänä kesänä.

Toimitus

Luetuimmat