Älä anna hien pysäyttää sinua

Deodorant

Hikoilu on hyväksi keholle ja terveydelle. Runsaasti hikoileville ihmisille se voi kuitenkin olla epämukavaa ja vaikeaa. Tämä deodorantti antaa sinulle mahdollisuuden tuntea kainalosi jälleen omiksesi.Sanotaanpa se vielä kerran: hikoileminen on hyväksi. Hikoilu on täysin luonnollinen ja välttämätön mekanismi, jonka avulla kehon lämpötila pysyy terveenä ja vakaana. Jos kehosi kuumenee liikaa, alat hikoilla ja pääset siten eroon liiallisesta lämmöstä. Hikoilussa ei ole mitään noloa – kaikki kehot hikoilevat.

Hielle huonon maineen antaa kuitenkin haju. Mutta hiki itsessään on itse asiassa hajutonta. Kun hiki joutuu kosketuksiin ihon bakteerien kanssa ja alkaa hajota hapoiksi, tunnusomainen haju syntyy*. Tämä prosessi on myös täysin luonnollinen, mutta monille se voi olla riesa – siksi olemme kiitollisia antiperspiranttisista deodoranteista!

Anna antiperspiranttien hoitaa homma
Antiperspiranttinen deodorantti toimii vähentämällä hien tuotantoa ja hajun muodostumista, kun taas ei-antiperspiranttiset deodorantit neutraloivat vain epämiellyttäviä hajuja pysäyttämättä hientuotantoa – jättäen märkät läikät kainaloihin.

Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H** on antiperspiranttinen deodorantti, joka on pitkävaikutteinen liiallista hikoilua vastaan. Se sopii kaikille, sekä miehille että naisille, jotka hikoilevat paljon yleensä tai jotka alkavat satunnaisesti hikoilemaan runsaasti päivällä tai yöllä. Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H sopii herkälle iholle ja saa ihosi tuntumaan raikkaalta ja pehmeältä jättämättä valkoisia tahroja tai epämukavuutta, samalla pitäen sinut hiettömänä koko päivän.

Tunne kainalosi jälleen omiksesi
Epänormaali ja liiallinen hikoilu, jota kutsutaan myös hypehidroosiksi, on yleisempää kuin monesti ajattellaan. Hyperhidroosi on lääketieteellinen tila, jolle on ominaista niin runsas hien tuotanto, että se voi tuntua sosiaalisesti epämukavalta. On arvioitu, että jopa 5,5 prosenttia länsimaiden väestöstä elää tämän tilan kanssa***. Vaikka sitä ei voida parantaa, niin oikea antiperspiranttinen deodorantti toimii hyvänä apuna. Suosittelemme Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H -deodoranttia tarjoamaan pitkäaikaista suojaa liiallista hikoilua vastaan. Jos tunnet olosi epävarmaksi tai ahdistuneeksi, ota aina yhteyttä lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

VICHY

*Tove Agner, Specialist fra sundhet.dk: Sved. 19.08.2019.
**Instrumental test, 30 volunteers.
***Clinical Guidance from the Danish Dermatologic Company: Klinisk vejledning for udredning og behandling af hyperhidrose. 2018.

Toimitus

Tunniste:

IKONISET TUOTTEEMME

ANTIPERSPIRANTIT JA DEODORANTIT

48H MINERAL DEODORANT

Antiperspirantit ja deodorantti - Erittäin herkkä iho

ANTIPERSPIRANTIT JA DEODORANTIT

48H ANTIPERSPIRANTTI BEAUTY DEO

Antiperspirantit ja deodorantti - Liiallinen hikoilu