UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

LUONNOLLINEN JA
AINUTLAATUINEN ALKUPERÄ

Mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi syntyy Ranskan vulkaanisen alueen sydämessä. Tämä 15 mineraalia sisältävä vesi on Vichy-tuotteiden avainainesosa, ja se auttaa tasapainottamaan, vahvistamaan ja uudistamaan ihoa.

TEHOKKUUS JA SIEDETTÄVYYS

Vichy on ihonhoidon asiantuntija, joka tarjoaa tarkasti kehitettyjä koostumuksia avainsanoinaan innovaatio, tehokkuus ja siedettävyys. Kaikki tuotteet on huolellisesti testattu, ja niiden vaikutukset on tieteellisesti todistettu.

LÄHEISYYS & VILPITTÖMYYS

Vichy tarjoaa ihonhoitotuotteita, joihin voit luottaa. Ne auttavat herkkääkin ihoa suojautumaan päivittäisiä haasteita ja haittavaikutuksia vastaan tehden siitä vahvemman. Kaiken lisäksi ne ovat ihanan miellyttäviä iholle levitettäessä.

VAHVEMMAN
IHON
LÄHDE

01LUONNOLLINEN JA AINUTLAATUINEN ALKUPERÄ

Tällä hetkellä VICHYn lähteissä virtaava vesi on peräisin tuhannen vuoden takaisista Auvergnen alueen sateista. Sadevesi valui vulkaanisten alueiden lähelle 4000 metrin syvyyteen yli tuhannen vuoden ajan rikastuen samalla hiilidioksidilla. Hiilidioksidi vaikuttaa veteen pehmentämällä sitä, jolloin 380 miljoonaa vuotta vanhasta peruskalliosta imeytyy mineraaleja veteen. Neljän kilometrin syvyydessä kulkevat vesivirrat nousevat seitsemässä päivässä maanpinnalle, minkä jälkeen vesi otetaan talteen ja sen laatu tarkastetaan.

02VAHVEMMAN IHON LÄHDE

Mineraalipitoisella lähdevedellä on ihon uudistumista edistävä vaikutus ja se tasapainottaa ihon pinnan pH-tasapainoa. Kun ranskalainen ihotautilääkäri Haller perusti VICHY-brändin vuonna 1931, teki hän paljon tutkimusta lähdeveden vaikutuksesta ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siitä lähtien mineraalipitoinen VICHY Thermal Spa -lähdevesi on ollut tärkeä ainesosa VICHY ihonhoitotuotteissa. Viittätoista mineraalia sisältävä vesi tieteellisesti todistetusti vahvistaa ihoa ja auttaa sitä uudistumaan.

Li

Vahvuutta 15 mineraalista:
Litium

Ca

Vahvuutta 15 mineraalista:
Kalsium

Fe

Vahvuutta 15 mineraalista:
Rauta

Sr

Vahvuutta 15 mineraalista:
Strontium

S

Vahvuutta 15 mineraalista:
Rikki

K

Vahvuutta 15 mineraalista:
Kalium

Si

Vahvuutta 15 mineraalista:
Silikoni

Mn

Vahvuutta 15 mineraalista:
Mangaani

NH4+

Vahvuutta 15 mineraalista:
Ammonium

B

Vahvuutta 15 mineraalista:
Boori

F

Vahvuutta 15 mineraalista:
Fluori

PO3 -4

Vahvuutta 15 mineraalista:
Ortofosfaatit

HCO3 -

Vahvuutta 15 mineraalista:
Vetykarbonaatit

Na

Vahvuutta 15 mineraalista:
Natrium

Mg

Vahvuutta 15 mineraalista:
Magnesium

03TEHOKKUUS JA SIEDETTÄVYYS

Mineraalipitoinen VICHY thermal spa -lähdevesi on tiukan valvonnan kohteena aina sen alkulähteiltä pakkaamiseen asti. Tuloksena on erittäin mineraalipitoinen vesi, joka sopii hyvin herkällekin iholle. Aina VICHY-brändin luomisesta lähtien laatu, tehokkuus ja sopivuus herkälle iholle ovat olleet tuotemerkille luonteenomaisia. Kuten mineraalipitoinen VICHY thermal spa -lähdevesi, myös valmiit VICHY-tuotteet tutkitaan tarkasti useiden kriteerien pohjalta.

04LÄHEISYYS & VILPITTÖMYYS

VICHY tarjoaa ihonhoitotuotteita, joihin voit luottaa. Ne auttavat herkkääkin ihoa suojautumaan päivittäisiä haasteita ja haittavaikutuksia vastaan tehden siitä vahvemman.

05VAHVEMPI IHO, VAHVEMPI ELÄMÄ

Koe VICHY-tuotteet.

 • 18632SERUM 10 SUPREME3.812LIFTACTIVFACE CARESeerumi
  SERUM 10 SUPREME
 • 17161COMPENSATING COMPLEX PÄIVÄVOIDE NORMAALILLE JA SEKAIHOLLE00NEOVADIOLFACE CAREPäivävoideAnti-age-tuotteet
  COMPENSATING COMPLEX PÄIVÄVOIDE NORMAALILLE JA SEKAIHOLLE
 • 9450AQUALIA THERMAL LIGHT - KOSTEUSVOIDE52AQUALIA THERMALFACE CAREPäivävoideKasvovoiteet kuivalle iholle
  AQUALIA THERMAL LIGHT - KOSTEUSVOIDE
 • 21040Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
  3.48SLOW ÂGEFACE CAREPäivävoideIhon puhdistus
  Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
 • 9535 MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI 4.37
  Mineraalipitoinen Vichy -lähdevesi
  Kasvovoiteet kuivalle iholle
  MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI