getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

HERÄTÄ ZOMBIE BOY
HENKIIN
SORMENPÄILLÄSI

KLIKKAA
JA ALOITA TESTAAMINEN

experiment

Tutustu Dermablend-tuotteisiin

Dermablend-sarjasta löydät tehokkaat meikkivoiteet kasvoille ja vartalolle, kätevän peitevärin paikallisten ihovirheiden peittämiseen sekä irtopuuterin meikin kiinnitykseen. Kaikki Dermablend-tuotteet ovat hypoallergeenisia, hajusteettomia ja ihotautilääkärin valvonnassa testattuja.

SINUN
KOKEMUKSESI

Jaa ne kanssamme!

share it, live it

ZOMBIE BOY -KUVAUSTEN
KULISSEISSA

MEIKKITAITEILIJAN VINKIT

Moni nuori ja aikuinen kärsii aknesta ja aknen aiheuttamista arvista kasvojen iholla. Kuinka aknen jäljet saa kätevästi peitettyä? Katso videolta meikkitaiteilija Laura Anderssonin vinkit ja kokeile itse!

MEIKKITAITEILIJAN VINKIT

Suomen virallinen Vichy Dermablend -meikkitaiteilija Laura Andersson näyttää, kuinka punoituksen saa peitettyä Vichy Dermablend -tuotteiden avulla. Mallina videolla on Colour me! –blogistaan tuttu Juulia Valtanen.

MEIKKITAITEILIJAN VINKIT

Kärsitkö tummista silmänympäryksistä tai pigmenttimuutoksista kasvoillasi? Meikkitaiteilija Laura Andersson opastaa, kuinka saat paikalliset ihovirheet tehokkaasti piiloon Dermablend-peitevärillä.

MEIKKITAITEILIJAN VINKIT

Monella on vartalon iholla näkyviä verisuonia, raskausarpia, aknea ja muita jälkiä, jotka haluaisi toisinaan peittää. Dermablend-sarjaan kuuluvan, vartalolle tarkoitetun meikkivoiteen avulla peität vartalon ihovirheet tehokkaasti! Katso videolta meikkitaiteilija Laura Anderssonin vinkit parhaan mahdollisen peittävyyden saamiseksi.

MEIKKITAITEILIJAN OMA MEIKKI

Meikkitaiteilija Laura Andersson loihtii itselleen luonnollisen ja nopean kasvomeikin Vichy Dermablend -tuotteiden avulla.

MEIKKITAITEILIJAN VINKIT

Ammattimeikkitaiteilijat ympäri maailmaa käyttävät Vichy Dermablend -tuotteita päivittäin. Katso meikkitaiteilija Kimberly Heintzmanin vinkit tatuoinnin peittämiseen Dermablend-tuotteiden avulla.

MEIKKITAITEILIJA KIMBERLY HEINTZMANIN TARINA

Kimberly Heintzmanilla on ollut kasvoillaan suuri tuliluomi syntymästään lähtien. Videolla Heintzman kertoo, kuinka Vichy Dermablend -tuotesarja on vaikuttanut hänen elämäänsä, ja kuinka se on inspiroinut häntä ryhtymään meikkitaiteilijaksi. Näet myös, kuinka Heintzman saa kasvojensa tuliluomen peittoon Dermablend-tuotteilla!

MEIKKITAITEILIJAN VINKIT

Dermablend-sarjan tuotteet ovat tehokkaasti peittäviä ja sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön, luonnollisen meikin luomiseen. Katso Kimberly Heintzmanin ohjeet Dermablend-kasvomeikin tekemiseen.

Tykkää FacebookissaFacebook