getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
mediacachable:1

KÄYTTÖKOKEMUSALUSTAN KÄYTTÖ

Nämä käyttöehdot täydentävät vichy.fi -sivuston yleisiä käyttöehtoja.

Ehdot määrittävät säännöt käyttökokemusalustan käyttöön, jotta:

- asiasta kiinnostuneet henkilöt voivat esittää kysymyksiä Dercos Neogenic -tuotteeseen liittyen

- Dercos Neogenic -tuotteen käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan tuotteeseen liittyen ja vastata toisten sivuston käyttäjien kysymyksiin.    

Arvostamme sivustolla avoimuutta ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan. Siksi väkivaltaiset, rasistiset, vihamieliset, säädyttömät ja laittomat kommentit ja sisältö on kielletty.

1. KÄYTTÖEHDOT

Sivuston kommentit ja sisältö ovat valvonnan alaisia. Kaikki viestit, kommentit ja kuvat tarkastetaan julkaisun jälkeen.

Sivuston valvojalla on oikeus poistaa kommentteja, sisältöä ja kuvia, jotka eivät noudata sivuston käyttöehtoja esimerkiksi, jos sisältö:

- on ristiriidassa lain ja asetusten kanssa

- on loukkavaa, säädytöntä, herjaavaa ja / tai saattaa yllyttää väkivaltaan, syrjintään, vihamieliseen käytökseen ja / tai rasismiin

- loukkaa yksityisyyttä tai muita oikeuksia (esim. tekijänoikeudet)

- on poliittista ja / tai liittyy propagandaan

- ei liity sivuston aiheeseen.

2. TEKIJÄNOIKEUDET JA -VASTUU

Kommentit, kuvat ja muu sisältö, jota sivustolle ladataan ovat tekijänoikeuksien ja -vastuun alaisia. Jokaisella sivustolle kirjoittavalla on oltava oikeudet kaikkeen sivustolle lisäämäänsä sisältöön.

Kaikki käyttäjien lisäämä sisältö perustuu heidän omiin, objektiivisiin, tosiasioihin perustuviin henkilökohtaisiin mielipiteisiin.

Sivustolle kirjoittavien henkilöiden on myös sitouduttava käyttämään sivustoa niin, etteivät he lataamallaan sisällöllä (i) pelottele tai ahdistele muita, (ii) muuta sivuston alkuperäistä tarkoitusperää ja aihetta
(iii) käytä sivustoa mainontaan.Pyydämme kaikkia keskusteluihin osallistuvia noudattamaan sääntöjä  ja varmistamaan, että keskustelut käydään asianmukaisesti.

3. LUKIJANOIKEUDET JA -VASTUU

Lukijan, joka lukee sivuston sisältöä ja kommentteja, on kunnioitettava tekijän immateriaalioikeuksia. Lukija ei saa jäljentää ja levittää sisältöä, kommentteja tai valokuvia, jotka on lisätty sivustolle ilman sisällön lisääjän suostumusta. 

Siitä huolimatta, lukijat voivat jakaa lyhyitä otteita sivuston sisällöstä henkilökohtaisiin suosittelutarpeisiin tai tutkimustarkoituksiin. Näissä tilanteissa sivuston nimi sekä sisällön tuottajan nimi / nimimerkki on kuitenkin mainittava lähteenä.

Ilmoitathan meille sisällöstä, joka on ristiriidassa sovellettavan lain ja / tai hyvien tapojen ja / tai näiden käyttöehtojen kanssa osoitteeseen: [email protected].

Pidätämme oikeuden evätä pääsyn sivustoon, jos käyttöehtoja ei noudateta.

4. BLOGI- JA KÄYTTÖKOKEMUSOSIO

Saatamme tulevaisuudessa avata sivustolle alustan, jossa käyttäjät voivat kommunikoida toistensa kanssa. Tällainen alusta saattaa olla blogin tai käyttökokemusfoorumin muodossa.

Käyttäessäsi blogia tai käyttökokemusfoorumia, sitoudut noudattamaan nykyistä lainsäädäntöä, hyviä käytöstapoja sekä näissä käyttöehdoissa lueteltuja sääntöjä. Sitoudut myös kunnioittamaan tekijänoikeuksia.

Ilmoitathan meille käytöksestä, joka on ristiriidassa sovellettavan lain ja / tai hyvien tapojen ja / tai näiden käyttöehtojen kanssa osoitteeseen: [email protected].