CAPITAL SOLEIL
KIDS CELL PROTECT UV SPRAY SPF50+ AURINKOSUOJASUIHKE LAPSILLE

Erittäin kevyt Capital Soleil Kids Cell Protect UV Spray aurinkosuojasuihke erittäin korkealla aurinkosuojalla SPF50+ lasten herkälle iholle. Tehokas laajakirjoinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Levittyy kevyesti, ei tahraa eikä jätä rasvaista tunnetta. Erittäin vedenkestävä sekä hiekan- ja hienkestävä. Hajusteeton.

Tuotetyyppi   Aurinkosuojasuihke

Tarve   Lasten aurinkosuoja

( 0 avis )

Anna palautetta

KUVAUS

Erittäin kevyt aurinkosuojasuihke Capital Soleil Kids Cell Protect UV Spray erittäin korkealla aurinkosuojalla SPF50+, joka on kehitetty lasten herkälle iholle. Edistyksellinen Netlock-teknologian sisältävä erittäin juokseva vesipohjainen koostumus tarjoaa laajakirjoinen suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Lvittyy välittömästi tasaisesti eikä jätä iholle rasvaista tunnetta tai valkoisia jälkiä. Sisältää probioottifraktioita ja E-vitamiinia. Erittäin vedenkestävä sekä hiekan- ja hienkestävä.

HYÖDYT

 • Tehokas laajakirjoinen aurinkosuojasuihke erittäin korkealla suojalla SPF50+, joka on kehitetty lasten herkälle iholle.
 • Suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.
 • Erittäin vedenkestävä sekä hien- ja hiekankestävä.
 • Ei jätä iholle rasvaista tai tahmaista tunnetta.
 • Hajusteeton.

Koostumus

 • Erittäin kevyt koostumus, joka tuntuu iholla vesimäiseltä.
 • Helppo ja miellyttävä levittää.
 • Kätevä 200 ml pumppupullo

AKTIIVISET AINESOSAT

 • Netlock-teknologian sisältämä koostumus suojaa ihoa tehokkaasti auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Auttaa tekemään koostumuksesta erittäin vedenkestävän ja hiekankestävän.
 • Hyaluronihappo on tehokas kosteusmagneetti, joka pystyy sitomaan 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Vähentää auringon ihoa kuivattavaa vaikutusta.
 • Probioottiset fraktiot vahvistavat ihon antioksidanttipuolustusta.
 • E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa neutraloimaan haitallisia vapaita radikaaleja.

Koostumus

  AQUA / WATER / EAU - ALCOHOL DENAT. - ETHYLHEXYL SALICYLATE - ETHYLHEXYL TRIAZONE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - ISOPROPYL PALMITATE - DIISOPROPYL ADIPATE - GLYCERIN - PROPANEDIOL - PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID - DICAPRYLYL ETHER - TRIETHANOLAMINE - C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - CAPRYLYL GLYCOL - DROMETRIZOLE TRISILOXANE - HYDROXYACETOPHENONE - SODIUM POLYACRYLATE - TOCOPHEROL - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - VITREOSCILLA FERMENT

ERITTÄIN KEVYT
LASTEN AURINKOSUOJASUIHKE
SK50 +

AURINKONEUVOT

Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä tuotetta ennen auringossa oleskelua runsas ja tasainen kerros. Anna kuivua ja levitä toinen kerros. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Suojaa lapset päähineellä, T-paidalla ja aurinkolaseilla. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Vältä kosketusta tekstiileihin.

PITKÄLLE KEHITTYNYT UV-SUOJA

Capital Soleil Kids Cell Protect UV Spray SPF50+ saa voimansa Netlock-teknologian sisältämä koostumus suojaa ihoa tehokkaasti auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Auttaa tekemään koostumuksesta erittäin vedenkestävän ja hiekankestävän.

TÄRKEIMMÄT AINESOSAT

4-VAIHEISEN EDISTYNEEN AURINKOSUOJAN

Capital Soleil Kids Cell Protect UV Spray SPF50+ Aurinkosuojasuihke Lapsille SPF 50+:n ja 4-vaiheisen edistyneen aurinkosuojan (UVB, UVA, pitkät UVA-säteet ja antioksidantit).


Sen ultrakevyt rakenne muodostaa iholle ohuen suojakalvon, joka kestää hyvin vettä, hiekkaa ja hikeä.

SOPII KASVOILLE JA VARTALOLLE

DERMATOLOGISESTI TESTATTU

HYPOALLERGEENINEN

VICHYN SITOUMUS KUNNIOITTAA MEREN ELÄMÄÄ

Varmistaaksemme, että Vichy Capital Soleil Kids Cell Protect Uv Spray Spf50+ Aurinkosuojasuihke Lapsille kunnioittaa maailman valtameriä ja vesien biologista monimuotoisuutta, olemme testanneet tuotetta sekä makean veden, että meriveden ympäristöissä.

Formulaatiota on testattu seitsemällä eri plankton- ja sedimentti-organismilla, jotka edustavat vesien ravintoketjuja. Testit suoritettiin kentällä kansainvälisesti validoiduilla protokollilla. Yhdessä Monacon tieteellisen keskuksen kanssa Vichy on kehittänyt erityisen menetelmän sen testaamiseen, kuinka aurinkovoiteemme ja formulaatiomme vaikuttaa koralleihin.

MITÄ KULUTTAJAT AJATTELEVAT TUOTTEESTA?