CAPITAL SOLEIL
CELL PROTECT UV SPRAY SPF30 AURINKOSUOJASUIHKE VARTALOLLE & KASVOILLE

Erittäin kevyt Capital Soleil Cell Protect UV Spray aurinkosuojasuihke korkealla suojalla SPF30 vartalolle ja kasvoille. Tehokas laajakirjoinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Ei jätä iholle rasvaista tai tahmaista tunnetta. Huomaamaton lopputulos. Erittäin vedenkestävä. Hiekankestävä.

Tuotetyyppi   Aurinkosuojasuihke

Tarve   Kasvojen aurinkosuoja  | Vartalon aurinkosuoja | SPF30

( 0 avis )

Anna palautetta

KUVAUS

Erittäin kevyt Capital Soleil Cell Protect UV Spray aurinkosuojasuihke korkealla suojalla SPF30 vartalolle ja kasvoille. Edistyksellisen Netlock-teknologian sisältävä koostumus tarjoaa laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan erittäin juoksevassa vesipohjaisessa koostumuksessa, joka levittyy välittömästi eikä jätä iholle rasvaista tunnetta tai valkoisia jälkiä. Vahvistaa ihon antioksidanttipuolustusta haitallisia vapailta radikaaleja vastaan E-vitamiinin ja Vichyn vulkaanisessa vedessä viljellyistä probiooteista tehdyn fraktion avulla. Hyaluronihappo vähentää auringon ihoa kuivattavaa vaikutusta. Erittäin vedenkestävä. Hiekankestävä.

Kaikille ihotyypeille. Sopii kasvoille ja vartalolle.

HYÖDYT

 • Tehokas laajakirjoinen aurinkosuojasuihke SPF30, joka suojaa UVA- ja UVB-sätetä vastaan.
 • Erittäin veden- ja hiekankestävä.
 • Ei jätä iholle rasvaista tai tahmaista tunnetta.
 • Sopii herkälle iholle ja on dermatologisesti testattu.

Koostumus

 • Erittäin kevyt koostumus, joka tuntuu iholla vesimäiseltä.
 • Helppo ja miellyttävä levittää.
 • Kätevä 200 ml pumppupullo

AKTIIVISET AINESOSAT

 • Netlock-teknologian sisältämä koostumus suojaa ihoa tehokkaasti auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Auttaa tekemään koostumuksesta erittäin vedenkestävän ja hiekankestävän.
 • Hyaluronihappo on tehokas kosteusmagneetti, joka pystyy sitomaan 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Vähentää auringon ihoa kuivattavaa vaikutusta.
 • Probioottiset fraktiot vahvistavat ihon antioksidanttipuolustusta.
 • E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa neutraloimaan haitallisia vapaita radikaaleja.

Koostumus

  AQUA / WATER / EAU - ALCOHOL DENAT. - ETHYLHEXYL SALICYLATE - ETHYLHEXYL TRIAZONE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - ISOPROPYL PALMITATE - DIISOPROPYL ADIPATE - GLYCERIN - PROPANEDIOL - PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID - DICAPRYLYL ETHER - TRIETHANOLAMINE - C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - CAPRYLYL GLYCOL - DROMETRIZOLE TRISILOXANE - HYDROXYACETOPHENONE - SODIUM HYALURONATE - SODIUM POLYACRYLATE - TOCOPHEROL - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - VITREOSCILLA FERMENT - PARFUM / FRAGRANCE

ERITTÄIN KEVYT
AURINKOSUOJASUIHKE
SK30

AURINKONEUVOT

Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä tuotetta ennen auringossa oleskelua runsas ja tasainen kerros. Anna kuivua ja levitä toinen kerros. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Vältä kosketusta tekstiileihin.

PITKÄLLE KEHITTYNYT UV-SUOJA

Capital Soleil Cell Protect UV Spray SPF30 saa voimansa Netlock-teknologian sisältämä koostumus suojaa ihoa tehokkaasti auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Auttaa tekemään koostumuksesta erittäin vedenkestävän ja hiekankestävän.

TÄRKEIMMÄT AINESOSAT

4-VAIHEISEN EDISTYNEEN AURINKOSUOJAN

Capital Soleil Cell Protect UV Spray SPF30 Aurinkosuojasuihke Vartalolle & Kasvoilletarjoaa SPF 30:n ja 4-vaiheisen edistyneen aurinkosuojan (UVB, UVA, pitkät UVA-säteet ja antioksidantit).


Sen ultrakevyt rakenne muodostaa iholle ohuen suojakalvon, joka kestää hyvin vettä, hiekkaa ja hikeä.

SOPII KASVOILLE JA VARTALOLLE

DERMATOLOGISESTI TESTATTU

HYPOALLERGEENINEN

VICHYN SITOUMUS KUNNIOITTAA MEREN ELÄMÄÄ

Varmistaaksemme, että Vichy Capital Soleil Cell Protect UV Spray SPF30 Aurinkosuojasuihke Vartalolle & Kasvoillekunnioittaa kunnioittaa maailman valtameriä ja vesien biologista monimuotoisuutta, olemme testanneet tuotetta sekä makean veden, että meriveden ympäristöissä.

Formulaatiota on testattu seitsemällä eri plankton- ja sedimentti-organismilla, jotka edustavat vesien ravintoketjuja. Testit suoritettiin kentällä kansainvälisesti validoiduilla protokollilla. Yhdessä Monacon tieteellisen keskuksen kanssa Vichy on kehittänyt erityisen menetelmän sen testaamiseen, kuinka aurinkovoiteemme ja formulaatiomme vaikuttaa koralleihin.

MITÄ KULUTTAJAT AJATTELEVAT TUOTTEESTA?