• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
AQUA SORBET VARTALOEMULSIO

IDEAL BODY

AQUA SORBET VARTALOEMULSIO

Vartalalon ihonhoito - Vartalonhoito

51 reviews  |  Anna mielipiteesi

Erittäin kevyt vartaloemulsio, joka raikastaa aamusta iltaan
Antaa pitkäkestoisen virkistävän tunteen ja imeytyy nopeasti. Ihanteellinen lämpimien kuukausien aikana käytettynä. Normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle iholle.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisiOsta verkkoapteekista

 +

Tehokkuus

AQUA SORBET sisältää muun muassa hyaluronihappoa, LHA:ta, kymmentä öljyä ja tietenkin mineraalipitoista VICHY Thermal Spa-lähdevettä, jotka tekevät tuotteesta enemmän kuin tavallisen kosteusvoiteen. Näiden ainesosien ansiosta tuote tekee ihon tasaisemmaksi, kauniimmaksi ja hehkuvammaksi. Ginkgo biloba ja koostumuksen virkistävä ainesosa huolehtivat siitä, että iho tuntuu raikkaalta aamusta iltaan. VÄLITÖN VAIKUTUS: VIRKISTÄVÄ TUNNE.
AAMUSTA ILTAAN: KOSTEUTTAA, KIINTEYTTÄÄ JA VIRKISTÄÄ.
KUUKAUDESSA: IHO TUNTUU SILEÄMMÄLTÄ JA NÄYTTÄÄ KIINTEÄMMÄLTÄ.

Testattu herkällä iholla ja ihotautilääkärien valvonnassa. Hypoallergeeninen. Parabeeniton.

Kuluttajatesti, kesto 4 viikkoa*: AQUA SORBET’n käytön jälkeen iho näyttää tasaisemmalta ja tuntuu: • kimmoisammalta • miellyttävämmältä • kuulaammalta • raikkaamalta.
* 53 naista


Ultra-kevyt koostumus antaa välittömästi virkistävän tunteen. AQUA SORBET soveltuu käytettäväksi vuoden ympäri, mutta se on erityisen ihanteellinen voide vuoden lämpiminä kesäkuukausina. Aromaattinen vihreän teen, persikankukan ja vaniljan vivahteita huokuva tuoksu antaa tuotteelle raikastavan vaikutuksen. Tuoksu yhdessä miellyttävän sorbettimaisen koostumuksen kanssa luo sensuellin hemmotteluhetken arjen keskelle.

Siedettävyys

Ultra-kevyt koostumus antaa välittömästi virkistävän tunteen. AQUA SORBET soveltuu käytettäväksi vuoden ympäri, mutta se on erityisen ihanteellinen voide vuoden lämpiminä kesäkuukausina. Aromaattinen vihreän teen, persikankukan ja vaniljan vivahteita huokuva tuoksu antaa tuotteelle raikastavan vaikutuksen. Tuoksu yhdessä miellyttävän sorbettimaisen koostumuksen kanssa luo sensuellin hemmotteluhetken arjen keskelle.

Miellyttävyys

Levitä päivittäin puhtaalle vartalon iholle.

rating : 5/5

“Ihanan raikas ja hyvin imeytyvä voide. Tekee ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Etenkin kesällä tämä on todella sopiva. Olen ostanut nyt kaksi pullollista. Raikas mieto tuoksu.”

Tarkastele vaihtoehtoja

KAIKKI VAIHTOEHDOT+

KAIKKI VAIHTOEHDOT IDEAL BODY AQUA SORBET VARTALOEMULSIO.

rating : 5/5

“Ihanan raikas ja hyvin imeytyvä voide. Tekee ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Etenkin kesällä tämä on todella sopiva. Olen ostanut nyt kaksi pullollista. Raikas mieto tuoksu.”

Anna mielipiteesi

Saatat myös pitää näistä+