• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Foodlab - Teimme lounaan purkkiin

Voi olla hankalaa noudattaa terveellisiä tapoja, kun arki koittaa ja lounaana on usein oltava jotain kätevästi saatavilla olevaa. Ruoan kiireen keskellä ei tarvitse kuitenkaan nauttia pikaruokaa. Touhusimme keittiössä ja teimme purkkiin terveellisen go-to-lounaan rapsakoilla, runsaasti vitamiineja sisältävillä vihanneksilla - se sopii täydellisesti päiviin, joina aikaa on rajoitetusti.

On  tärkeää huolehtia ulkoisesta, sisäisestä ja henkisestä hyvinvoinnista kiireisen arjen keskellä. Ruokavalio on hyvä paikka aloittaa, sillä hyvinvoinnin kannalta on tärkeää saada tarpeeksi vitamiineja, jotta voimme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla parhaita versioita itsestämme. Sen takia voikin olla hyvä idea valmistella lounas edellisenä päivänä, jottei tarvitse miettiä, mitä ottaa mukaan laukkuun ovesta ulos astuessaan. Tästä täydellisestä purkkilounaasta voit tehdä loputtoman määrän eri versioita mielesi mukaan, pidätpä sitten tuoreesta pinaatista, makeista tomaateista, pehmeästä kvinoasta tai herkullisista spelttileseistä. Jos olet ekstrakiireinen ja tarvitset to-go-aamiaisen, voit tehdä lisäpurkillisen, joka sisältää chiasiemeniä ja yliyön kaurahiutaleita tai kokeilla mustikka-kookossmoothieta. Kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä ja nauti ateriaksi vitamiinipommi, joka näyttää erittäin houkuttelevalta ja vauhdittaa hyvinvointiasi ravitsemalla hyvin.

Purkkilounas on erittäin helppo valmistaa ja helppo käsitellä. Kaikki tarvitsemamme löytyi lähimmästä ruokakaupasta ja ostokset hoituivat nopeasti. Listasimme ylös suosikkiversiomme purkkilounaaksi - terveellinen ja täyttävä versio täysjyväpastalla.

Näitä tarvitset:

(neljälle henkilölle)

  • 350 g täysjyväpastaa
  • 100 g fetajuustoa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 10 pientä tomaattia
  • 1 pussi pinjansiemeniä
  • 4 rkl vihreää pestoa

Nippu persiljaa

  • Keitä pasta al denteksi, jotta pastaan jää vielä purutuntumaa. Kaada vesi pois ja anna pastan jäähtyä.
  • Lämmitä sitten pannu ja paahda pinjansimeniä, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan. Laita ne sivuun kulhoon, jossa ne voivat samalla jäähtyä.
  • Suikaloi punainen paprika, puolita tomaatit, leikkaa feta kuutioiksi ja erottele herneet paloista. Huuhtele ja hienonna persilja.
  • arvitsemme kesäkurpitsan kuoren, jonka voi helposti kuoria perunankuorijalla. Kuori pitkiä siivuja, kunnes olet kuorinut kesäkurpitsan kokonaan. Voit säilyttää loput kesäkurpitsasta ja käyttää sitä muihin ruokiin viikon aikana.
  • Nyt on aika koota pastasalaatti! Käytä isoa kulhoa sekoittaaksesi kaikki ihanuudet yhteen. Lisää joukkoon pesto ja sekoita hyvin.
  • Laita ateria pieneen purkkiin ja anna seisoa jääkaapissa yön yli - näin sinulle jää lisäaikaa aamulla, ehkäpä kasvonaamiolle? Vähintäänkin olet valmis #wintheday

Ikoninen tuotteemme

Luetuimmat

go to top