• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
ULTRA-MELTING MILK-GEL SPF 30

IDEAL SOLEIL

ULTRA-MELTING MILK-GEL SPF 30

Aurinkosuojavoide - Vartalon aurinkosuoja

Anna mielipiteesi

WET TECHNOLOGY: Märälle tai kuivalle iholle. Korkea aurinkosuoja, myös suoraan kostealle iholle levitettynä.
Naisille ja miehille, jotka toivovat erittäin kevyttä, helposti levittyvää, sekä märällä että kuivalla iholla käytettävää aurinkosuojavoidetta. Päivittäiseen käyttöön rannalla ja urheilussa. Käytetään vartalolla, myös karvaisilla ihon alueilla.

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisiOsta verkkoapteekista

WET TECHNOLOGY: Märälle tai kuivalle iholle. Korkea aurinkosuoja, myös suoraan kostealle iholle levitettynä.  +

Tehokkuus

Edistyksellinen UVA- ja UVB-suoja – myös pitkäaaltoisia UVA säteitä vastaan. Auttaa suojaamaan ihoa auringonpolttamilta ja muilta UV-säteilyn haitoilta. Vedenkestävä. Sekä kasvoille että vartalolle.

Testattu herkällä iholla ihotautilääkärin valvonnassa. Hypoallergeeninen. Parabeeniton.

Ei jätä valkoisia jälkiä.


Erittäin kevyt geelikoostumus, joka on helppo levittää. Miellyttävää levittää myös uudelleen. Tuote on levittämisen jälkeen läpinäkyvä, myös ihon ollessa märkä.

Siedettävyys

Erittäin kevyt geelikoostumus, joka on helppo levittää. Miellyttävää levittää myös uudelleen. Tuote on levittämisen jälkeen läpinäkyvä, myös ihon ollessa märkä.

Miellyttävyys

Käyttö: Märälle ja kuivalle iholle. Kasvoille ja vartalolle. Tärkeää: Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon ylläpitämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suojaudu lisäksi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä aurinkoa keskipäivällä, jolloin se on voimakkaimmillaan. Käytä ihotyypillesi sopivaa, riittävän korkeaa suojakerrointa.

KAIKKI VAIHTOEHDOT+

Anna arvostelu tuotteelle IDEAL SOLEIL ULTRA-MELTING MILK-GEL SPF 30

Saatat myös pitää näistä+