• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

UUTUUS

IDEAL SOLEIL

Anti-Sand -aurinkosuojaemulsio SK 30

- Vartalon aurinkosuoja

Anna mielipiteesi

Anti-sand -aurinkosuojaemulsio kasvoille ja vartalolle. Kosteuttaa ihoa ja helpottaa ihoon tarttuvan hiekan pois pyyhkimistä. Helposti levittyvä koostumus, joka ei jätä ihoa tahmaiseksi. Imeytyy nopeasti. Aikuisille, jotka haluavat nauttia rannalla oleskelusta ja haluavat tuotteen, joka estää hiekan tarttumista ihoon.

All adults

Lue lisää

Etsi lähin apteekkisiOsta verkkoapteekista

 +

Tehokkuus

Edistyksellinen UVA- ja UVB-suoja. Auttaa suojaamaan ihoa auringonpolttamilta ja muilta UV-säteilyn haitoilta. Vedenkestävä. Sekä kasvoille että vartalolle.
Testattu herkällä iholla ihotautilääkärin valvonnassa. Hypoallergeeninen.  Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä.

Kevyt tahmaamaton koostumus. Levittyy ja imeytyy nopeasti. Samettinen lopputulos. Ei jätä valkoisia jälkiä.

Siedettävyys

Kevyt tahmaamaton koostumus. Levittyy ja imeytyy nopeasti. Samettinen lopputulos. Ei jätä valkoisia jälkiä.

Miellyttävyys

Kasvoille ja vartalolle. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon ylläpitämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suojaudu lisäksi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä aurinkoa keskipäivällä, jolloin se on voimakkaimmillaan. Käytä ihotyypillesi sopivaa, riittävän korkeaa suojakerrointa.

Asiantuntijan neuvo+

ASIANTUNTIJOIDEN SUOSITUKSIA, VIDEOITA, TIETOA JA NEUVOJA, JOTKA MUUTTAVAT KAIKEN.

KAIKKI VAIHTOEHDOT+

Anna arvostelu tuotteelle IDEAL SOLEIL Anti-Sand -aurinkosuojaemulsio SK 30